Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΛΤΣΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Ο Γιώργος Τράγκας, που εδώ και τέσσερα χρόνια κατακεραυνώνει τους εγκληματίες τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ΕΕ επειδή καταδυναστεύουν την Ελλάδα, σήμερα από το ραδιόφωνο του REAL FM υπερθεμάτιζε υπέρ του εγκληματικού ΝΑΤΟ!!! Με αφορμή τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την αποχώρηση της χώρας από το ΝΑΤΟ και τη διάλυση της Ατλαντικής Συμμαχίας, ο Γιώργος Τράγκας, αφού ειρωνεύτηκε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως επικίνδυνη και κατά των συμφερόντων της χώρας, συνέχισε τους...ύμνους υπέρ του ΝΑΤΟ! Ότι ανήκουμε στη Δύση, ότι αν φύγουμε από την Ατλαντική Συμμαχία θα γίνουμε Ναμίμπια και άλλα παρόμοια! Η επιχειρηματολογία του ήταν ίδια και απαράλλαχτη με αυτή του Βενιζέλου, του Σαμαρά, όταν λένε ότι η χώρα θα καταστραφεί ολοκληρωτικά αν φύγει από την ευρωζώνη! Απλά, αντί για την ευρωζώνη, ο Τράγκας ξιφουλκούσε υπέρ του ΝΑΤΟ!!! Ίδια επιχειρηματολογία, απαράλλαχτη κινδυνολογία! Βάλτε στη θέση της ευρωζώνης το ΝΑΤΟ και η εξίσωση Βενιζέλου, Σαμαρά με τον Τράγκα ήταν απόλυτα ίδια!!! 
Πώς είναι δυνατόν ο Τράγκας να κατακεραυνώνει το ΔΝΤ, την ΕΕ αλλά ταυτόχρονα να εξυμνεί το ΝΑΤΟ; Τι πιστεύει δηλαδή; Ότι η Ελλάδα μπορεί να στείλει στο διάολο την πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ αλλά...προσκυνώντας το ΝΑΤΟ; 
Το ΝΑΤΟ, που ειναι κατασκεύασμα του Αμερικανικού σιωνισμού (όπως από τον σιωνισμό ελέγχεται η πολιτική της ΕΕ), σε τέτοιο βαθμό ώστε να υποχρεώνει τα μέλη του... να πληρώνουν τζερεμέδες στην Εβραιοκρατούμενη Ουάσιγκτων!
Το ΝΑΤΟ (δημιούργημα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ), υποτάσσει τα μέλη του-κράτη στη βούληση των Αμερικάνων και των συμφερόντων τους ....ανά την Υφήλιο! Ό,τι ακριβώς κάνει με οικονομικούς όρους το ΔΝΤ, υποτάσσοντας στα κελεύσματά του τα υποχείριά του (όπως την Ελλάδα), με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο ...καρυδώνει τα κράτη-μέλη του, το ΝΑΤΟ! Το ΝΑΤΟ καθυποτάσσει τα μέλη του, υποχρεώνοντάς τα να καταβάλλουν υπέρογκα λύτρα για πολέμους που διεξάγει ανά την υφήλιο, τα έχει προσδεδεμένα στο άρμα του, σε σημείο που να μην τους επιτρέπει να αναπτύσσουν εξωτερική πολιτική υπέρ των συμφερόντων τους, οδηγώντας τα ακόμη-ακόμη και σε πολεμική αντιπαράθεση με φίλες-συμμάχους χώρες. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την Ελλάδα απέναντι στη Ρωσία, με την πρώτη να επιβάλει κυρώσεις στη φίλη-σύμμαχη Ρωσία, με τον άμεσο κίνδυνο να εμπλακεί και πολεμικά κατά της Ρωσίας, είναι...επιβολή του ΝΑΤΟ  (και της ΕΕ)! 
Με αυτά τα αλλοπρόσαλλα δηλαδή που υποστήριζε σήμερα ο Τράγκας, ουσιαστικά είναι σαν να επικροτεί -ελέω ΝΑΤΟ- και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη εναντίον του Πούτιν!!!
 
Συμπερασματικά, ορθά ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη διάλυση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ  ΝΑΤΟ...

1 σχόλιο:

  1. Από την Δευτέρα που ξεκίνησε η εκπομπή του, κάνει σφοδρές επιθέσεις στους αντιμνημονιακούς και έχει πάψει να κατακεραυνώνει ΕΕ και Γερμανία. Έχει καθαρά προσχωρήσει στις μνημονιακές δυνάμεις. Ξεχάστε τον Τράγκα που ξέρατε μέχρι τον Ιούλιο. Ποιος ξέρει τι του βρήκαν και τον απειλούν με αποκαλύψεις. Αν ακούσετε τις εκπομπές του θα δείτε οτι εκβιάζεται καθαρά από κάποιους. Γιατί όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή