Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΚΥΡΙΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΞΥΔΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ"!!!

Δεν σκοπεύει να διεκδικήσει δικαστικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο η κυβέρνηση, όπως δήλωσε σήμερα.... ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης...
Ο κ. Ξυδάκης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε ότι «η οδός για τη διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών είναι η διπλωματική και η πολιτική» και πρόσθεσε ότι το πόρισμα της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν είναι τμήμα της νομικής γνωμάτευσης για το θέμα που παραδίδει σταδιακά το δικηγορικό γραφείο Ρόμπερτσον – Πάλμερ.

«Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε δίκες για οποιοδήποτε θέμα, αφενός, και αφετέρου, στα διεθνή δικαστήρια η έκβαση είναι αβέβαιη, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός και τόνισε ότι «το κλίμα αλλάζει σιγά – σιγά», όμως απαιτείται «επίμονη δουλειά σε χαμηλό επίπεδο».

Σχετικά με την ανασκαφή στην Αμφίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το εύρημα, όμως λάθος τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η αποκάλυψη του μνημείου, ο οποίος «είχε στοιχεία καταχρηστικά και σόου», όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε. Αναφερόμενος στις εργασίες που πραγματοποιούνται σήμερα, ο κ. Ξυδάκης σημείωσε ότι είναι σε εξέλιξη η αναστήλωση και η διαμόρφωση του χώρου.
paraskinia.com

5 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ .
    ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΣΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ .

    ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί θα γκρεμίσουν και την Ακρόπολη με την πρώτη ευκαιρία . Δεν έχουν μέσα τους αγάπη για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας . Ακούνε Αρχαία Αθήνα , Σπάρτη , Μακεδινία και θολώνει το μάτι τους . ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Η κυβέρνηση Συριζα αποτελείται από απάτριδες και σκοταδιστές και με τα καινούρια φορολογικά χαράτσια θα αφανίσουν την Ελλάδα . Όποιος στηρίζει η στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέπεται γιατί η Ελλάδα δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό με 4 εκατομμύρια ισλαμιστές . ΟΙ προηγούμενες κατοχικές κυβερνήσεις του προδότη Σαμαρά και του αρχιμασόνου Τούρκογλου είναι το ίδιο συνυπεύθυνες για την καταστροφή της Ελλάδας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΚΟΜΜΑ / ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ........... ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑ , ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ TRANSEXUAL ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ "TRANS".
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ,ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ , ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !

    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ , ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΩΝ ,ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΚΟΥΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ .

    ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ Ή Ο ΟΛΠ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ !
    ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή