Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ...ΑΘΕΟ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ!!!

Συγχαρητήρια απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίου προς τον νέο υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Φίλη (τον και άθεο)υπενθυμίζοντάς του το χρέος του τα τιμαλφή του Γένους και της Εκκλησίας.  
Μπορεί το συγχαρητήριο μήνυμα του Πατριάρχη να έχει και την έννοια της προειδοποιητικής καμπάνας για τα όσα αντίθετα προς το θρήσκευμά μας θέλει να πράξει ο κ.Φίλης.
Το μήνυμα του Προκαθήμενου του Οικουμενικού Θρόνου έχει ως ακολούθως:

«Ευλογούντες από του Ιερού της Ορθοδοξίας Κέντρου, μήτρας και τροφού των Ελληνικών Γραμμάτων, ανάθεσιν ημετέρα προσφιλεί Εξοχότητι ιδιαιτέρας σημασίας δια την νέαν γενεάν και την παιδείαν του Γένους Υπουργείου, συγχαίρομεν και ευχόμεθα πάσαν επιτυχίαν επί προασπίσει τιμαλφών Γένους και Εκκλησίας, προσβλέποντες εις αγαστήν μεθ' υμών συνεργασίαν, επί κοινού ενδιαφέροντος ζητημάτων».

3 σχόλια:

  1. προειδοποιητικής καμπάνας? στην ορθοδοξια αδερφε μου δεν υπαρχει διπλωματια να βγει και οτι εχει να πει να το πει στα ισια η ορθοδοξια δεν κανει πολιτικη και δεν μασαει τα λογια της ο Χριστος μιλουσε στους φαρισαιους σκληρα και δεν ελεγε μισολογα ουτε αφηνε υπονοουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παγκοσμιοποίηση εξοστρακίζει την πίστη στον Χριστό και
    ισοπεδώνει τις ηθικές αρχές και αξίες.
    Επιστρέφουμε στην εποχή των Σοδόμων και Γομόρρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικουμενιστής, γενίτσαρος και προσκυνημένος. Ανάξιος ως ιερέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή