Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: "Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΜΕΤΑΞΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!

Δείτε τι έλεγαν το «40» οι κομουνιστές όταν όλος ο λαός μας με πρώτο τον Μεταξά βροντοφώναζε δυνατά το όχι!
Διαβάστε και αηδιάστε:

“Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν πέρ’ απ’ τα...

σύνορα της πατρίδας μας. Τί ζητάμε στην Αλβανία; Πού μας πάνε; Ο λαός μας δεν θέλει δεύτερο Σαγγάριο! Παίρνοντας αυτή την απόφαση, οι πολεμιστές μας να υποβάλουν στους αντιπάλους απέναντί τους προτάσεις ειρήνης, δίχως προσαρτήσεις και αποζημιώσεις. Να παρουσιαστούν ομαδικά κι ένοπλα στους ανωτέρους τους ζητώντας συμμετοχή στις προσπάθειες τους. Να στείλουν τελεσίγραφο στην πουλημένη ιμπεριαλιστική κυβέρνηση ζητώντας την ειρήνη και θυμίζοντάς της πως τους κάλεσε στα όπλα μονάχα για να διώξουν απ’τα ελληνικά εδάφη τον Ιταλό καταχτητή. Η λύση των μειονοτικών ζητημάτων ν’ αφεθεί στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ελληνικούς κι αλβανικούς πληθυσμούς. Κι αν η κυβέρνηση αρνηθεί, σύσσωμος ο στρατός -περιφρουρώντας ταυτόχρονα τα σύνορα της πατρίδας μας- να ενωθεί με τον λαό για την ανατροπή της. Καλούμε όλη την εργατική τάξη σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές να εφαρμόσει το πιο φαρδύ ενιαίο εργατικό φιλειρηνικό μέτωπο στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, με τους αρχηγούς και με τη βάση, με όλους όσους συμφωνάνε για το γκρέμισμα της βασιλομεταξικής σπείρας, τη σύναψη ειρήνης και τον προσανατολισμό προς τη Σοβιετική Ένωση και να παλέψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με μαζικές απεργίες, οικονομικές και πολιτικές. Ιδιαίτερα οι εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, σιδηροδρομικοί, αυτοκινητιστές να σαμποτάρουν με κάθε τρόπο την μεταφορά πολεμοφοδίων και οι εργάτες των πολεμικών εργοστασίων να κωλυσιεργήσουν όσο μπορούν την παραγωγή… Για τη σωτηρία του λαού και της πατρίδας μας οι κομμουνιστές μπαίνουν στις πρώτες γραμμές του αγώνα. Ζήτω το ηρωικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας! Ζήτω το μέτωπο εθνικής σωτηρίας-ειρήνης! Κάτω η πουλημένη ιμπεριαλιστική βασιλομεταξική σπείρα που έφερε τον πόλεμο στη χώρα μας! Ειρήνη να σώσουμε το λαό και την Ελλάδα μας! Ζήτω η ειρηνόφιλη Σοβιετική Ένωση πού με τη βοήθεια της θα σώσουμε τον λαό, την πατρίδα μας και την ειρήνη! 
7 Δεκέμβρη 1940 Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ («Το ΚΚΕ από το 1918 ως το 1931», με παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941)

10 σχόλια:

  1. Τόσο προδότες είναι οι κομμουνιστές, είναι γνωστό ό,τι σε αυτόν τον τόπο η πληγή και η κατάρα είναι οι θολοαριστεροκουλτουριάρηδομπαχαλάκιδες !!!
    Τα ίδια προδοτικά ''μανιφέστα'' εξέδιδαν και την εποχή που πολεμούσαμε στην Μικρά Ασία (και δίναμε τον υπέρ πάντων αγώνα, στον Σαγγάριο και στο Εσκί Σεχίρ) οι κκέδες, με εκείνο το σκουλίκι τον σ. Πουλόπουλο. ''Καλούσαν'' και τότε τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν, ότι δήθεν η πολεμική εκστρατεία είναι ιμπεριαλιστική και δεν ``έχουμε καμμιά δουλειά΄΄ να βοηθήσουμε τ' αδέλφια μας τους μικρασιάτες !!
    Και το '40 το ίδιο έπραξαν, γιατί πολεμούσαμε και κατατροπώναμε τους... ''σύμμαχους του πατερούλη στάλιν''...!
    Τον συμμοριτοπόλεμο τότε γιατί τον έκαναν, αφού ''αγαπούσαν τόσο πολύ την ειρήνη''
    Μήπως για να διαμελίσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ...;
    Την προδοσία την έχουν στο αίμα τους...πιο ''προδότης πεθαίνεις'' !!!
    Σήμερα, τους κάναμε... πρωθυπουργούς και υπουργούς, καλά τα παθαίνουμε λοιπόν !!
    Κάποια στιγμή όμως, αυτός ο λαός θα Αναστηθεί και τότε...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 23 Αυγούστου 1939 ο Εγκληματίας ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ υπουργός εξωτερικών της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ρίμπεντροπ υπογράφει στην Μόσχα με εντολή του Χασάπη Χίτλερ ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ με τον υπουργό εξωτερικών της κομμουνιστικής Ρωσίας Μολότοφ υπό την εποπτεία του ΨΥΨΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΤΑΛΙΝ . Τις επόμενες ημέρες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙ σφάζουν εκστ. Πολωνούς ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ . Το 1940 όταν ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ έκσνε λίπασμα ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙ στα Βόρεια σύνορα μας το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ και ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ καλούσε τους Έλληνες σε δολιοφθορές εναντίον του Ελληνικού Στρατού κσι νσ πολεμήσουν τους ΝΑΖΙ γιατί οι Γερμανοί είναι αδέλφια μας . Αυτά τα καθάρματα τα φασισταριά του ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ κάνουν τους αντιστασιακούς και έχουν ρημάξει την Πστρίδα μας οι ανθέλληνες .. . Οι αρουρσίοι των υπονόμων του βρομο ΚΚΕ μισούν την Ελλάδα και θέλουν νσ την καταστρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ αν ζούσε σήμερα, όλους αυτούς θα τους τσουβάλιαζε και θα τους πέταγε στον Καιάδα !!!
    Ένας ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ένας Κολοκοτρώνης, ένας Μεταξάς ρε παιδιά, κάποιοι θα είναι αναμεταξύ μας με την ψυχή αυτών των ανθρώπων, να καθαρίσουν την βρώμα των ανεπάγγελτων σκουλικιών που κατατρώγουν την Ελληνική ψυχή και οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας !!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ζωή προδοσίας, τα καθάρματα οι αριστεροί της σφαλιάρας και υποταγής στους σιωνιστές, που τους ''δημιούργησαν'' για να είναι τα ''όργανά'' τους ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των ανίδεων λαών, που θα γίνουν αχταρμάς μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες, με όλα αυτά τα στίφη των μουσουλμάνων που κατακλύζουν την Ευρώπη των Εθνών !!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την ίδρυση του το ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ είχε βγάλει δεκάδες προδοτικές αποφάσεις που χάριζε την Μακεδονία μας στους Βούλγαρους . Αυτό το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ είναι το καρκίνωμσ της Ελλάδας και προετοίμασε το έδαφος στους τοκογλύφους μέσα από σμέτρητες προδοσίες και συνωμοσίες . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παράλληλες ιστορίες εν συντομία : Το '73 ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε σιγά σιγά την πολιτικοποίηση της κατάστασης, προβάλλοντας και άρνηση διευκολύνσεων στους αμερικάνους, κατά τη διάρκεια του Αραβοϊσραηλινού πολέμου. Τον ανέτρεψαν και έβαλαν στη θέση του τον ανισόρροπο Ιωαννίδη με αποτέλεσμα την τραγωδία της Κύπρου το '74. Οταν πριν από ένα χρόνο οι Σαμαροβενιζέλοι φαίνονταν να βγαίνουν στις αγορές χωρίς μνημόνια, μας φορτώθηκε το ζώον ο Τσιπρώφ και προκάλεσε τραγωδία αντίστοιχη με αυτήν του '74 της Κύπρου με το 3ο μνημόνιο.
    Είδατε πόσο μοιάζουν τα γεγονότα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει αριστερός πιυ να είναι καλλός . Όλοι παλιοτόμαρα είνσι και ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ . ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ . ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο 7:47μμ το έχει πιάσει το νόημα...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή