Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΞΕΙΣ!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες γεννιέται Ελληνική Πατριωτική κίνηση η οποία, σημειώστε -κι εδώ είναι το σημαντικότερο- βρίσκεται πέρα και πάνω από κόμματα! Πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία η οποία αγκαλιάζει όλους τους πατριώτες Έλληνες, τους....


αηδιασμένους, αγανακτισμένους και τσακισμένους από τη σαπίλα των πολιτικών που τους επέβαλαν τα μνημόνια του θανάτου! Είναι δηλαδή αυτό που φοβούνται οι βδελυροί πολιτικοί προδότες του λαού!
Το σάπιο-δωσιλογικό πολιτικό σύστημα θέλει τον λαό χωρισμένο-διχασμένο, ώστε να τον εξοντώσει ολοκληρωτικά και να παραδώσει την Ελλάδα στους τοκογλύφους! Όμως, όπως φαίνεται η πατριωτική αυτή κίνηση έρχεται να τους χαλάσει τα σχέδια και, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες όπου και αν ανήκουν, ανατρέπει το σκηνικό. Απευθύνεται λοιπόν στους πάντες: από την πατριωτική αριστερά μέχρι την πατριωτική δεξιά και τους καλεί να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους για την Πατρίδα και τον Λαό. Για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τα μνημονιακά δεσμά του θανάτου και τη θηλιά των δανειστών! Άλλωστε, οι Έλληνες όταν ήταν ενωμένοι και μακρυά από κομματικούς εναγκαλισμούς, θριάμβευαν!
Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε, εντός των ημερών ετοιμάζεται επίσημο κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και της Ομογένειας, καλώντας τους να συνενώσουν τις δυνάμεις τους για τη σωτηρία της Πατρίδος. 
Το σήμα αυτής της κίνησης δεν το γνωρίζουμε, αλλά αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι θα έχει σίγουρα την ελληνική σημαία η οποία ως γνωστόν απουσιάζει ως σήμα από όλα τα κόμματα! 
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και θα σας κρατούμε ενήμερους! 

53 σχόλια:

  1. Πριν από λίγες ημέρες στην Λάρισα δεκάδες Πατριωτικές Ενώσεις σπό όλη την Ελλάδα πήραν μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ . Την ίδρυση της Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης που θα ενώσει τους Έλληνες από την Πατριωτική αριστερά μέχρι την Πατριωτική δεξιά . Η Ελληνική Ιστορία ο Πολιτισμός και οι Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας θα είναι τα Κάστρα μας σε αυτούς τους Δύσκολους και Σκοτεινούς καιρούς . Σκοπός μας η δημιουργία μιας Πατριωτικής Κσταιγίδας που θα γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ . Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις . Οι ΑΡΙΣΤΟΙ είναι μαζί μας . Και αυτοί που θα ακολουθήσουν εκατοντάδες χιλιάδες . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμμετάσχω με όλη μου την καρδιά, όταν κληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ενθουσιάζει η ένωση όλων των Ελλήνων υπό την γαλανόλευκον σημαίαν.
    Εάν όμως ένα κόμμα δεν έχει προβολή σε ΜΜΕ, είναι καταδικασμένο να
    αποτύχει.
    Ποιοι ελέγχουν την πλειονότητα των ΜΜΕ;;;
    Τι είναι Παγκοσμιοποίηση;; Τι δεν αρέσει καθόλου στην Παγκοσμιοποίηση;;;
    Τι πολεμάει με κάθε μέσο η Παγκοσμιοποίηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ αποτυγχανει τιποτα συνελληνα, ΑΝ εμεις ειμαστε σαν μια γροθια και δραστηριοι στα πιστευω μας. ΟΑΛ απο μας εξαρτωνται, αν μου επιτρεπεις.

      Διαγραφή
  4. Έχουμε ένα πλεονέκτημα όπου πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους
    Δεκαδες Πατριωτικές Ενώσεις είναι μαζί μας και θα ακολουθήσουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ . Ο Ελληνικός Πολιτισμός θα καθοδηγήσει τα βήματα μας κσι μέχρι τον Έναστρο Ουρανό Πανάρχαιες Αξίες και Ιδανικά . Έχουμε Χρέος να κρατήσουμε αυτή τη Γη Ελεύθερη και Ελληνική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσπαθώ να θυμηθώ, το '21 υπήρχαν τηλεοράσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, επειδή δεν υπήρχαν τηλεοράσεις έγινε η επανάσταση του
      '21.
      Εάν υπήρχαν τηλεοράσεις, θα μας απαρίθμιζαν ένα προς ένα τα
      κακά που θα προέκυπταν από την εμπόλεμη κατάσταση και θα
      αποθάρρυναν την έναρξη της εξέγερσης. Ο κόσμος θα πανικοβάλλονταν.
      Φαίνεται πως δεν έχεις αντιληφθεί ότι η τηλεόραση διαμορφώνει την
      κοινή γνώμη και άγει και φέρει τις μάζες.

      Διαγραφή
  6. Εύχομαι καλή επιυυχία στην δύσκολη προσπάθεια ένωσης όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων του τόπου μας . Και εγώ μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την Ελληνική Σημαία όλοι μαζί στηρίζουμε την Πατριωτική Ένωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν πατριωτικές ενώσεις; Και μέχρι τώρα τι έκαναν; Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να πάρουν την απόφαση να ενωθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να εκφράσω κι εγώ τις απορίες μου;
    1. Πατριωτική Αριστερά; δηλαδή; υπάρχει αριστερός που να ενδιαφέρεται για την Πατρίδα; τι ανέκδοτο είναι κι αυτό τώρα!
    2. Σωστός/ή ο/η elpasa. Μέχρι τώρα πού ήτανε όλοι αυτοί;
    3. Αυτές, εν πάση περιπτώσει, οι πατριωτικές αριστερές ενώσεις, τι ιδανικά έχουν; τα ίδια με μένα; τα ίδια με σένα; τα ίδια με τον Μπόμπολα; τα ίδια με τον Μιχαλολιάκο; τα ίδια με τον Λένιν; τα ίδια με τον Στάλιν; με ποιανού τα ιδανικά ταυτίζονται;
    4. Με τι σημαία θα κατέβουν αυτές οι πατριωτικές αριστερές ενώσεις; Με το σφυροδρέπανο; με την ελληνική που όπου σταθούν και όπου βρεθούν την βρίζουν και την εξευτελίζουν;

    Κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά.

    Σε κάθε περίπτωση, εάν και εφόσον υπάρξει κάποια κίνηση η οποία θα ενδιαφέρεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και όχι για την ΚΑΡΕΚΛΑ, τότε... ΟΚ, κι εγώ μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μεγάλος Έλληνας Αρχαιολόγος Ανδρόνικος ήταν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ . Όταν ξεκίνησε τις ανασκαφές στην Μακεδονία και ανέδειξε το Μεγαλείο της στα πέρατα της Γης οι προδότες κομμουνιστές τον διέγραψαν και τον σποκάλεσαν φασίστα . Ήταν ο Ανδρόνικος Έλληνας η δεν ήταν ; ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χιλιάδες χρόνια προσπαθούν ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ να κρατήσουν αυτή τη Γη Ελεύθερη και Ελληνική και να ενώσουν τους Έλληνες σε μια Υπερήφανη Πατριδα . Χρόνους Πολλούς μας πολεμούν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ανάσα δεν επήραμε ........ ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι προφανές ό,τι όταν μιλά για ''πατριωτική αριστερά'' δεν εννοεί τους ''ενταγμένους αριστερούς'' που έχουν περάσει από την ΚΝΕ και κατά συνέπεια έχουν υποστεί ''πλύση εγκεφάλου'' μη αναστρέψιμη, αλλά για τους απλούς ανθρώπους του μόχθου, που πίστευαν στο ιδεατό της ιδεολογίας και που έχουν μέσα στην καρδιά τους την ΕΛΛΑΔΑ!
    Εξ΄υπακούεται ότι αυτούς τους πολίτες καλούμε, για να υπερασπιστούμε επιτέλους την πατρίδα και τα ιδανικά της φυλής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγώ μαζί σας . Για να δώσουμε Ελπίδα σε αυτή τη χώρα . . Ακούγονται πολλά ονόματα . Είναι όλοι Έλληνες Πατριώτες μακριά από διεφθαρμένα κόμματα . Εάν ακολουθήσουν οι Εθνικιστές Χολαργού Παπαγου θα ακολουθήσουν πολλοί στην περιοχή μας . ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΕΝΟΙ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εάν πράγματι επικεφαλής της κίνησης αυτής είναι ο καθηγητής Ηλίας Ηλιακόπουλος από τον Έβρο τότε έχουμε ελπίδες πολλές ότι θα βγει κάτι καλό . Ο πόλεμος που θα μας κάνουν θα είναι ύπουλος και βρόμικος . Πρέπει να βγουν και άλλοι μπροστά εδώ στον Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια παιδιά . Θέλουμε περισσότερες ειδήσεις για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . Εγώ θα σας στηρίξω . ΔΗΜΗΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε αυτούς αναφέρεστε; Αυτοί είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ;
    http://www.patriotiki-enosi.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΑΚΟΥΝΕ ΧΡΙΣΤΟ ..... ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    (γιατί αυτά δεν χωρίζουν και όποιος τα χωρίζει είναι εχθρός)

    ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΕΦΕΔΡΕΙΑ" ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
    ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ , ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    ΕΔΩ ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ.

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.
    ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξυπακούεται ότι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ πάνε μαζί.
      Όσοι δεν πιστεύουν σ' αυτά καλύτερα να καθίσουν στ' αβγά τους.

      Διαγραφή
  19. Πολύ καλό όνομα έχει ο Ηλιακόπουλος . πιστεύω και εγώ ότι θα πάμε καλά . Όλα τα κόμματα είναι διεφθαρμένα και ανθελληνικά . Πρέπει να γίνει και στην Αθήνα μια μεγάλη συγκέντρωση . Οι Εθνικιστές Παπάγου Χολαργού τι λένε πρέπει να πάρουν θέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαζί σας . Σας στηρίζω . Πολλούς από εσάς σας ξέρω . Στηρίζω την Πατριωτική Ένωση . Ν.Κ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα πατριωτικό.
    Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα σε αυτό τον τόπο και να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπάμε όλοι μας, την ΕΛΛΑΔΑ της λεβεντιάς, της αξιοπρέπειας, του φιλότιμου. Την ΕΛΛΑΔΑ που όλοι ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και τις νέες γενιές. Την ΕΛΛΑΔΑ για την οποία χιλιάδες Έλληνες και φιλέλληνες έδωσαν τα πάντα.
    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ απευθύνεται στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Ελληνικού λαού. Ο λαός σύντομα θα βάλει εκεί που πρέπει, στο περιθώριο τους ανάλγητους, τους ξεδιάντροπους και διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πολιτικούς της ρεμούλας της μίζας και της αρπαχτής, τα λαμόγια της εικονικής μεταπολίτευσης που με την εγκληματική πολιτική τους οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Όλους αυτούς ο λαός τους έχει παραγράψει. Τις πράξεις τους όμως όχι, για τις οποίες θα κληθούν να λογοδοτήσουν.
    Όλα τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα για τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαστε χιλιάδες ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτή τη στιγμή που η Πατρίδα είναι σκλαβωμένη, μόνο΄μια τέτοια κίνηση που προέρχεται από τη βάση(πατριωτικές ενώσεις) είναι δυνατό να δώσει λύσεις...η Χ.Α και το ΚΚΕ παίζουν ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο ρόλο,δηλαδή το δεκανίκι του συστήματος...ΘΑΡΡΟΣ'-ΠΟΙΟΤΗΤΑ'-και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ,θα ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ....!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κομμουνισμός είναι υπέρ του διεθνισμού, δηλαδή υπέρ της
      κατάργησης του Έθνους. Γιατί τον ανακατεύεις στην
      συζήτησή μας;;;

      Διαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΓΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η σημερινή κατοχική ληστοσυμμορία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει μετατρέψει την χώρα σε ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Έχουν πουλήσει τα πάντα στους Παγκόσμιους Δυνάστες οι προδότες . Η φτώχεια η ανεργία και η εξαθλίωση τσακίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες . Οι εξαθλιωμένοι και τα λαικά στρώματα πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο μια Πατριωτική Ένωση Ελλήνων με Ιδανικά και Αξίες θα δώσει Ελπίδα σε αυτή την χώρα . Όλοι μαζί ενωμένοι πέρα από τα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στηρίζουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό . Το 1940 στα Βόρεια σύνορα μας οι Έλληνες Ενωμένοι τσάκισαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνι και τις έπνιξαν στη θάλασσα της Αδριατικής . Το 1941 στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ οι Έλληνες Ενωμένοι συνέτριψαν τις Ναζιστικές ορδές του χασάπη Χίτλερ και τους έκαναν λίπασμα μεταφέροντας σε όλο τον κόσμο μηνύματα Δόξας και Τιμής . Στα χρόνια της κομμουνιστικής ανταρσίας 1946 έως 1949 οι Έλληνες ξανά κράτησαν αυτή την Γη ελεύθερη τσακίζοντας το ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ και τον ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ της ξενόφερτης αριστεράς . Σήμερα ξανά όλοι μαζί θα κρατήσουμε αυτή την χώρα όρθια και υπερήφανη όπως στους παλιούς ένδοξους καιρούς . ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτή την ανακοίνωση περίμενα . Οι εθνικιστές Παπάγου Χολαργού έχουν λόγο που μετράει στην περιοχή μας . Στρατιώτης και εγώ μαζί σας . Δ.Γ Άνω Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρέπει νσ μάθουν όλοι σε όλο τον κόσμο ότι τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν ισλαμιστές δολοφόνους στην Ευρώπη με Ελληνικά Διαβατήρια για να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενα θα πω....οτι ενα κινημα σαν αυτο που δημιουργειται σημερα, ειναι μη ελεγχομενο, θα εχει πολυ πολεμο απο το συστημα...αν εχετε τα κοτσια ετοιμαστειτε για πολεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΗΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαιρετίζω κι εγώ μια τέτοια κίνηση! Καλοδεχούμενη! Όμως, Ελλάδα και Ορθοδοξία πάνε μαζί και μεγαλουργούν μαζί! Αγρίνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ''ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ''

    http://neaellada.org.gr/web/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. neaellada.gr@gmail.com
    neaellada.org.gr4. Το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αποτελεί νέο πολιτικό φορέα χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από το παρελθόν και οποιαδήποτε συμφέροντα. Ιδρύθηκε για να υπηρετήσει την πατρίδα και τον λαό.

    5. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα λαού, αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, δεν περιχαρακώνεται πίσω από νεκρά πολιτικά δόγματα και ανοίγει ευρείς ορίζοντες στην πορεία της χώρας στην νέα εποχή.

    6. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντιπροσωπεύει τις πιο προωθημένες σκέψεις της σύγχρονης πολιτικής σκέψης. Δεν είναι δεσμευμένη σε καμιά συμφωνία του παρελθόντος και χαράζει προοπτικές που ανταποκρίνονται σε ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας και του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για την Πατρίδα και τον Λαό στηρίζουμε όλοι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . Για την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ και στους ντόποιους διεφθαρμένους πολιτικούς που θέλουν την Ελλάδα Ισλαμικό Χαλιφάτο . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εις αύριον τα σπουδαία.
    Μακάρι μία τέτοια Κίνηση να την ακολουθήσουν Αγνοί και Άδολοι Πατριώτες, που έχουν ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ με τα Ιερά και τα Όσια της φυλής και έχουν ''βαπτισθεί'' με το αίμα των ΕΝΔΟΞΩΝ προγόνων του Έθνους!
    Τότε και μόνο τότε, οι εχθροί και οι ''ντόπιοι'' προδότες της Ελλάδος, θα πρέπει να ανησυχούν το μέλλον τους!!
    Είμαστε από καιρό ''έτοιμοι'' για να σταματήσουμε τον κατήφορο που μας επέβαλαν οι ολετήρες και φανφαρόνοι πολιτικάντηδες!!
    Όσο για τον ''πόλεμο'' που μπορεί να δεχθούμε, τον κάθε ''είδους'' πόλεμο, ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ στο Τάμα της φυλής, Πατριώτης... ``ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ και ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΑ΄΄
    Με την Τιμή του ΈΛΛΗΝΑ
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Χολαργός Ανδρόνικε θα γίνει απόρθητο ΚΑΣΤΡΟ Πατριωτισμού και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . Οι ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ της διεφθαρμένης συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα έχουν απέναντι τους ένα ατσάλινο Πατριωτικό Κίνημα . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και θα ηττηθούν Αρκάδα, γιατί είναι ντενεκέδες...και όπως εύστοχα είπες: ``θα έχουν απέναντί τους ένα ατσάλινο πατριωτικό κίνημα΄΄. Η ώρα της αναμέτρησης πλησιάζει...!
    Οι Πατριώτες έχουν σφυριλατηθεί και ατσαλωθεί με τους αγώνες των Ελλήνων...τις Θερμοπύλες, τον Μαραθώνα, το Μανιάκι, την Αγ. Λαύρα...και όλοι αυτοί οι ανόητοι, έχουν την Ρεπούση και τον Φίλη...!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολλοί θα ακολουθήσουν, δεν είναι όμως για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σαν μια γροθιά όλοι μαζί θα συντρίψουμε το σάπιο οικοδόμημα, που δημιούργησαν σάπια μυαλά και εξέθρεψαν σάπιους ανθρώπους!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όσοι στηρίζουν ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέποντσι . Όλοι οι άνεργοι και οι εξαθλιωμένοι να στηρίξουν την Πατριωτική Ένωση . Δεν υπάρχει άλλος δρόμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι βρομο συριζαίοι είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν και τις τελευταίες πενιχρές συντάξεις μας . Σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει Εθνική Παραγωγή . Δεν υπάρχει Γεωργία Και Κτηνοτροφία . Δεν υπάρχουν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Έχουν καταστρέψει τα πάντα γιαυτό και είναι επτακτική ανάγκη η στήριξη της Πατριωτικής Ένωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απλούς ανθρώπους θέλουμε δίπλα μας . Δεν μας ενδιαφερει τι ψήφιζαν πριν . Η εξαθλίωση και τα Ληστρικά Χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ μας έχουν γονατίσει όλους . Οι άνεργοι που ψήφιζαν τον ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ας το ξανασκεφτούν . Σε λίγο θα τους πάρουν και τα σπίτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι Εθνικιστές Χολαργού Παπάγου επηρεάζουν πολύ κόσμο στην περιοχή μας και η γνώμη τους μετράει . Είναι θετικό ότι στηρίζουν την Πατριωτική Ένωση . Αυτό θα κάνω και εγώ . Δημήτρης Πλατεία Κύπρου Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους (και Μονο τα Ψηφίσματα που είναι των Ελληνηκων Συμφερωντων). Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας, τον Ελληνισμο και την Πατριδα μου Ελλαδα. Να μην τα εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Ελληνας πατριοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή