Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

"ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ"!

Μας εστάλη το παρακάτω mail το οποίο το δημοσιεύουμε αυτούσιο..
"Πρέπει να κάνουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο...

Δημαρχείο Χολαργού να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην σημερινή ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ- ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ της Μέρκελ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας μας να διαλύσουν την χώρα μας. 
Μας έχουν ρημάξει στα χρέη και στους φόρους, δεν πάει άλλο. Όσοι είναι μαζί μας ας το διαδώσουν σε όλους ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ...ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Κυναίγειρος"

8 σχόλια:

  1. Πολύ καλό . Συμφωνώ και είμσι μαζί σου φίλε . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ . Μας έχουν σακατέψει οι ΑΛΗΤΕΣ συριζσίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε μέρα και ώρα. θα είμαι εκεί, ακόμα και αν είναι εργάσιμη ώρα.
    Και θα ήθελα να είναι και μερικοί γνωστοί σφυριζαίοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι τρία χρόνια άνεργος . Δεν έχω λεφτά για άλλους φόρους . Κάτι πρέπει να γίνει . Όλοι στο Δημαρχείο . Ξεφτιλισμένοι αριστεροί θα σας πάρει ο διάολος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να περιμένει κανείς από μια απάνθρωπη κυβέρνηση που οδηγεί στην φυλακή και με μεγάλα πρόστημα καστανάδες και γιαγιάδες για να χτυπήσει δήθεν την φοροδιαφυγή όπως λέει...... Όλοι στο Δημαρχείο διαδώστε το παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωχ, έσκασαν οι επαναστάτες των πληκτρολόγιων πάλι... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσένα ρε κοπρίτη η εξαθλίωση που τσακίζει εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες δεν σε αγγίζει ; Εάν είσαι συριζαίος είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑ&ΑΚ&Σ . Όλα τα πουσταριά στον ΣΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περισσότεροι από 20.000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει και περίπου τρία εκατ βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας . Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα έρθει η ώρα που θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα εγκλήματα της εναντίον του Ελληνικού Λαού . Χιλιάδες πεθαίνουν στα Νοσοκομεία ΑΧΟΥΡΙΑ γιατί δεν έχουν χρήματα .Αυτά δεν είναι λόγια επαναστατικά του πληκτρολογίου . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ τους γύρω σου για την φτώχεια τους στην σημερινή εποχή εξαθλίωσης όπου ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή