Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΚΑΣ: ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ IΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ...

Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός της Ζώνης Σένγκεν. Είναι η μοναδική μέλος της...

Ευρωζώνης που έχει δεχθεί τόσο μεγάλες ταπεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς! Επί ημερών Τσίπρα, συντελούνται οι μεγαλύτερες καταστροφές που συνέβησαν τα πέτρινα-μνημονιακά χρόνια…
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ
Φωνάζω έξι ολόκληρα χρόνια ότι οι Γερμανοί είναι αποδεδειγμένα εχθροί μας και παίζουν διπλό παιχνίδι σε βάρος της Ελλά­δος, προκειμένου να την αποδυναμώσουν και να τη διαλύσουν, όπως έκαναν και με τη Γιουγκοσλαβία. Έχουν βρει τώρα μεγά­λη ευκαιρία, με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, ώστε να προωθήσουν όλα τα σχέδιά τους για την περιοχή μας. Ο Αλέξης φαντάζει στα μά­τια πολλών Ευρωπαίων ηγετών όπως ο Μιλόσεβιτς και άλλοι Σέρβοι κομμουνιστές την εποχή του διαμελισμού της Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας. Από το Βερολίνο «παίζεται» ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, όπως εκείνο που έστησε ο τότε Γερμανός υπουργός Εξωτερι­κών Χανς Ντίτριχ Γκένσερ.
Οι περίφημοι εταίροι μας, αξιοποιώντας πλή­ρως το πολιτικό και ανθρώπινο προφίλ του σημερινού Έλληνα πρωθυπουργού και κρα­τώντας πολλούς απόρρητους φακέλους για στελέχη της ελληνικής πολιτικής σκηνής, έστρεψαν σταδιακά με την πλέον βρώμικη προπαγάνδα όλους τους Ευρωπαίους εναν­τίον της πατρίδας μας. Πρώτα με την υπόθεση του χρέους και έπειτα για τη δήθεν ανικανότη­τα αναχαίτισης του πελώριου προσφυγικού κύματος από τη Μέση Ανατολή.
Ξεκίνησαν την προπαγάνδα με τους «τεμπέ­ληδες» και «φοροφυγάδες» Έλληνες, που δεν μπορούν να υλοποιήσουν τις μαγικές μεταρ­ρυθμίσεις του κυρίου Σόιμπλε και του ΔΝΤ και συνέχισαν χύνοντας δηλητήριο σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, ότι εμείς ευθυνόμαστε «που κατακλύζονται οι πολιτισμένες κοι­νωνίες τους από τη δυστυχία των προσφύγων και κυρίως από την επικινδυνότητα ανέλεγ­κτων και υπόπτων ατόμων που μπορεί να ανή­κουν στο “Ισλαμικό Χαλιφάτο» και να είναι εν δυνάμει τρομοκράτες».
Έτσι, απομόνωσαν πλήρως τη χώρα μας και τη μετέτρεψαν σε χωματερή χιλιάδων δυστυ­χισμένων ανθρώπων, που η ισοπεδωμένη οικονομικά Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να θρέ­ψει ούτε να περιθάλψει. Έδωσαν ή πρόκειται σύντομα να δώσουν ένα βουνό λεφτά στην Τουρκία ενώ, συγχρόνως, οι Γερμανοί τής επέτρεψαν να «σουλατσάρει» στα ελληνικά χωρικά ύδατα με το πρόσχημα ότι το ΝΑΤΟ θα αναχαιτίσει τις ροές των προσφύγων και θα τις εηαναπροωθεί στην Τουρκία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Αυτό το πρόβλημα η Άγκυρα, αν ήθελε να το λύσει, θα το είχε κά­νει σε 24 ώρες, διαλύοντας όλα τα δίκτυα διακινητών κατά μήκος των ακτών της. Το φασι­στικό καθεστώς του Ερντογάν έβγαλε και βγά­ζει δισεκατομμύρια από τη διακίνηση των προσφύγων και πρόκειται να εισπράξει πολλά δισ. ευρώ για να κρατήσει, όπως λένε στην Τουρκία, τους μισούς από τους μετανάστες που προωθούνται στα ελληνικά νησιά.
Τώρα κατάλαβαν πολιτικοί και δημοσιογρά­φοι ότι το Βερολίνο παίζει διπλό παιχνίδι. Τώ­ρα αντιλήφθηκαν ακόμη και οι «πολύ μνημονιακοί» στην Αθήνα το δηλητηριώδες και θα­νατηφόρο, για το Έθνος μας, σενάριο της γερ­μανικής κυβέρνησης. Τόσο ο Τουσκ όσο και η κυρία Μέρκελ ευχαρίστησαν τα ευρωπαϊκά κράτη που όρθωσαν φράχτες και έκλεισαν τα σύνορά τους με την Ελλάδα. Ακόμη και ο «φί­λος» μας, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι, έστειλε αστυνομικούς-καραμπινιέρους στα ελληνοαλβανικά σύνορα για να «σφραγιστούν καλύτερα»!
Για να μην περάσει ούτε ένας μετανάστης και ξεφύγει προς την Ευρώπη μέσω Αλβανίας ή Ιταλίας. Το ίδιο έκαναν και οι Βούλγαροι, ενώ ο Σκοπιανός πρόεδρος είπε κάτι που είναι -δυ­στυχώς- πολύ μεγάλη αλήθεια: «Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει τον Τσίπρα και δεν συμπα­θεί τους Έλληνες». Ο πρωθυπουργός κατάφερε να απομονωθούμε πλήρως από όλον τον πλανήτη! Μαθαίνω ότι είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ανακοινώσουν ή να αφήσουν να διαρρεύσει ότι επί ημερών Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. πέρασαν χιλιάδες ύπο­πτοι (πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι ήταν τζιχαντιστές) στην Ευρώπη. Οι Σκοπια­νοί υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους στοιχεία από 9.000 ύποπτα και πλαστά διαβα­τήρια, τα οποία δόθηκαν εδώ, στην Αθήνα!
Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός της Ζώνης Σένγκεν. Είναι η μοναδική χώρα-μέλος της Ευρωζώνης που έχει δεχθεί τόσο μεγάλες τα­πεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς. Επί ημερών Τσίπρα, συντελούνται οι μεγαλύτερες καταστροφές που συνέβησαν τα πέτρινα- μνημονιακά χρόνια. Οι Γερμανοί δεν θα στα­ματήσουν εδώ. Ήδη, παράλληλα με τις κινή­σεις και τις απαιτήσεις των Τούρκων, έχουν βάλει το περίφημο κουαρτέτο να ζητάει κατώ­τερη σύνταξη ύψους 180 ευρώ! Δηλαδή, το Βερολίνο θέλει να κάνουμε χαρακίρι, αποδε­χόμενοι εξευτελιστική διαβίωση για μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Μην έχετε καμία αυταπάτη. Όσοι συνεργάζονται ή αποδέχον­ται όλα αυτά που ζητάνε οι δήθεν αλληλέγγυοι εταίροι μας είναι συναυτουργοί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι υπακούοντες σε ενέργειες οι οποίες μειώνουν την εθνική άμυ­να, τη διπλωματική ισχύ της χώρας, που υπο­νομεύουν την κρατική οντότητα και την εδαφι­κή κυριαρχία είναι αναμφισβήτητα πιόνια των ξένων και δωσίλογοι. Δεν έχει σημασία αν σήμερα ανήκουν στην Αριστερά, χθες στη Δε­ξιά και αύριο πάλι στπ Δεξιά. Δεν έχει καμία σημασία αν έχουν ως επιχείρημα ότι «πρέπει να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη για να μην πτωχεύσουμε».
Όσοι τα λένε γνωρίζουν ότι η οικονομία της χώρας είναι κλινικά νεκρή και πως οι Γερμα­νοί επιβουλεύονται ολοφάνερα, πλέον, την εδαφική ακεραιότητά της. Όσοι πιστεύουν ότι αυτό δεν συμβαίνει ή είναι εκτός πραγματικό­τητας ή είναι συνεργοί των δυνάμεων κατοχής!
[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-12/03/2016], forapartidahttp://www.triklopodia.gr

1 σχόλιο:

  1. Περιμένατε από το Τράγκα να σας τα πει;Μα τόση αφέλεια ο Έλληνας;Φαίνονται από μακριά!Τώρα να σας πώ κι αυτά που εγώ βλέπω και ίσως δε τα βλεπετε ακόμη

    Μας οδηγούν σε μεγάλη περιπέτεια με τη Τουρκία,ήδη διασκόρπισαν τζιχαντιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι σε όλη την επικράτεια.
    Εγώ πλέον φοβάμαι,για αυτή τη πατρίδα,έχουμε πολλους Δούρειους Ίππους εντός των τοιχών.Ετοιμάζουν ξεπούλημα και της Μακεδονίας προφανώς.Τώρα που μας αποδυνάμωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή