Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Το....


ιστολόγιο του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (myota.gr) εδώ και δύο περίπου μήνες βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα ιστολόγια της περιοχής μας, σύμφωνα με την κατάταξη της πλατφόρμας alexa.com. Εμείς έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν είναι αξιόπιστη, έχοντας επισημάνει πολλά, μα πάρα πολλά λάθη της. Ωστόσο, επειδή τα περισσότερα ιστολόγια αυτή αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν για τις μετρήσεις τους, βλέπουμε ότι ο ιστότοπος του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, το myota.gr ό οποίος ασχολείται με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα αντίστοιχα ιστολόγια της περιοχής. (έχει την πανελλήνια θέση 5,677). Στη 2η θέση (εδώ είναι...μούφα) βρίσκεται ο ιστότπος του Μ. Χάλκου menoumeholargo.blogspot.gr που έχει την πανελλήνικα κατάταξη 7,504) Γιατί είναι...μούφα; Διότι ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παίζει με ένα μηχανάκι που παραπλανά την πλατφόρμα της alexa.com, εμφανίζοντας ότι έχει επισκεψιμότητα, ενώ στην πράξη δεν έχει καμία επισκεψιμότητα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον πιο κάτω πίνακα, όπου όλες οι ενδείξεις είναι...κενές περιεχομένου! Όπως ακριβώς είναι και το blog του. Το μόνο που καταφέρνει με το μηχανάκι του είναι να δείχνει 7,504 γιατί κατά τα άλλα...μένει στάσιμος! 

Στην 3η θέση εμφανίζεται η εφημερίδα μας indobserver.blogspot.gr(η οποία κατατάσσεται πανελληνίως στη θέση 7,898). Και εδώ είναι το...κουφό με την alexa.com.
Η επισκεψιμότητα η δική μας είναι σταθερή μεταξύ 5.000 έως 7.900 επισκέψεις σε ημερήσια βάση. 
7.732 επισκέψεις είχαμε στις 11 Μαρτίου. Όπως βλέπετε όλες τις υπόλοιπες μέρες η ημερήσια επισκεψιμότητά μας βρίσκεται κατά μέσον όρο πάνω από 5.500 επισκέψεις! Η alexa.com λέει τα δικά της!
Δείτε τα δύο γραφήματα (πάνω και κάτω) και θα καταλάβετε. Ευχαριστούμε το αναγνωστικό μας κοινό και συνεχίζουμε...
Χθεσινή επισκεψιμότητα δική μας: 5.300 επισκέψεις και μάλιστα Κυριακή, ημέρα κατά την οποία παγίως είναι η χαμηλότερη εβδομαδιαίως σε επισκέψεις.

3 σχόλια:

  1. Ποιός ο λόγος να θάβεις το Χάλκο ??? Τόσο πολύ τον φοβάσαι ???? Εκτίθεσαι Μάκη...Χαλάρωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ, ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο μπαίνω, ούτε και... "κατά λάθος"! Φανατικός στον Μάκη και σε κάποια άλλα εκτός δήμου. Καλύπτομαι μια χαρά, δεν έχω και χρόνο για να σπαταλήσω, σε ιστολόγια που δεν προσφέρουν τίποτα, ή που έχουν "συγκεκριμένο πλαίσιο και κατεύθυνση..."!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η χώρα είναι είναι μια μεγάλη υπέροχη ευτυχισμένη αγκαλιά . Με λίγα λόγια ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΜΑΜΑΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ . Τι ωραία που περνάμε ...... Και δεν το μαρτυράμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή