Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΟΡΗΣΗ ΒΙΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! 78 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...

Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας ετοιμάζονται να διαπράξουν χωρίς αιδώ οι αλλοπρόσαλλοι συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος...
78.000.000 Τούρκοι αδημονούν να πατήσουν πόδι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εκεί που ουδέποτε διανοούνταν να έρθουν από τη σύσταση της Δημοκρατίας τους. Ούτε το 1923 ως νικητές δεν τόλμησαν να αγγίξουν τα ελληνικά νησιά. 

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός της εθνικής μειοδοσίας αναφέρθηκε στο τιτίβισμά του για την Ευρωπαϊκή Ένωση  και για τους πρόσφυγες, δεν βρήκε όμως λέξη για την πιο ενοχλητική λέξη. Την Ελλάδα. Το λαό της που τον κερνάνε ξεδιάντροπα ανεργία, ύφεση και φτώχεια.

Εις το όνομα της αλληλεγγύης των λαών διαλύεται η Ελλάδα. Πιο σατανικά δεν γινόταν να πέσει. Ένας δούρειος ίππος διαλύει την Ελλάδα και καλπάζει προς την Ευρώπη.

Έτοιμοι και οι δύο να πανηγυρίσουν την άρση των περιορισμών χορήγησης βίζας στους Τούρκους. Ένα μη μέλος ακόμη της Ευρώπης που κλείνει εφημερίδες, σκοτώνει το λαό του και απειλεί επίσημα με πόλεμο την Ελλάδα αν ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. 

Ευτυχώς υπάρχει και ο Κυπριακός Ελληνισμός που διά του εκλεγμένου Προέδρου του αρνείται να μην παραδώσει Κράτος στους απογόνους του. Τη δική του σθεναρή αντίσταση θα πανηγυρίσουν το βράδυ αν χάσουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας βαφτίζοντας το κρέας ψάρι για τους ντόπιους ραγιάδες.

Σε πιο άθλια κατάσταση οι ορκισμένοι ταγοί του έθνους που υπακούοντας τυφλά στον Αφέντη τους αυτοκαταστρέφονται ζυμώνοντας ψωμιά στους Τούρκους αξιωματούχους με τ’ ασκέρια τους να καταλαμβάνουν ανενόχλητα τα νησιά μας. Πιο θλιβεροί οι ντόπιοι αφελείς των νήσων που αρέσκονται πια στις γονυκλισίες στο νέο τους αφέντη κουνάνε σημαιάκια στις ακτές και τα λιμάνια και κόβουν κορδέλες καλωσορίσματος. 

Φυσικά η Κερκόπορτα ανοίγει και για το συνονθύλευμα της Ευρώπης με αποκλειστικό σκοπό το διασκορπισμό του. Τη διχόνοια και διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόλις μπουκάρουν οι Οθωμανοί στην Ελλάδα σύντομα θα μεταγγιστούν σε ολάκερη την Ευρώπη. Όσοι γνωρίζουν τι σημαίνει Τουρκικό Κράτος καταλαβαίνουν πόσο εύκολα και οργανωμένα θα γίνουν όλοι υπήκοοι της νέας Αυλής του Σουλτάνου.

Η Μακεδονία, η μία η ελληνική, ήταν το προπέτασμα καπνού για σήμερα το βράδυ. Αλλού κοιτάνε οι Έλληνες αλλού μπαίνουν οι οχτροί. Χωρίς σπαθιά, απλά με διαβατήρια ευρωπαϊκά. Με τις υπογραφές των Τσίπρα και Καμμένου. Σε λίγο και η Αλβανία θα μπει στο χορό, στο πανηγύρι των γιαλαντζί Ανεξαρτήτων Ελλήνων που ξεπουλάνε την Ελλάδα μπιτ παρά. 

Κομφετί διαπλοκής θα μοιράσουν τα «Γκιουλενικά» μέσα ενημέρωσης για θέαμα στο λαό την ώρα που οι βαλίτσες θα αλλάζουν χέρια γεμάτες άσπρη σκόνη για το γατάκι το καημένο, το παραζαλισμένο. Λίγα στρατιωτικά κουρασμένα του πνευματικού ηγέτη της διάλυσης της Ελλάδας για βορά στο φιλοθέαμον κοινό.

Πώς να σωθεί μία χώρα που περιμένει τον επιβήτορα της ιστορίας της με τις αγκάλες ανοιχτές, στα τέσσερα περήφανη σκυμμένη Ανεξάρτητη και πάνω από όλα Ριζοσπαστική.


Προδομένη για άλλη μια φορά ακόμη από τον Εφιάλτη της. Τον αιώνιο Ρασπούτιν διαβολέα από την πίσω πόρτα της Ελλάδας που καίει με τα νησιά το ένα πουλέν του σώζοντας το άλλο. Το νέο σοσιαλιστή της παγκόσμιας διαπλοκής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου