Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ COLGATE! ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Το θέμα παρουσίασε χτες στην εκπομπή του ο Αντώνης Μυλωνάκης (ΑΡΤ). Αν και είναι παλιό είναι πάντα επίκαιρο, εφόσον το έγκλημα εξακολουθεί να υφίσταται. 
Το ανέδειξε πριν από εάν χρόνο και το mikroskopio.gr από το οποίο δανειζόμαστε το δημοσίευμα:
Aνακαλύψαμε κάτι το ανατριχιαστικό μέσα στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετ...

Η γνώστη οδοντόκρεμα Colgate της εταιρίας Colgate/Palmolive που μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.Πάνω στην συσκευασία, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αναφέρεται σε περίοπτη θέση το λογότυπο ενός Σκοπιανού Οδοντιατρικό Συλλόγου, με την επωνυμία: «Macedonia Dental Society».
Δηλαδή πάνω τις οδοντόκρεμες που μπαίνουν στα στόματα των Ελλήνων, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως όνομα των Σκοπιανών. Οι Σκοπιανοί οδοντίατροι εγκρίνουν την οδοντόκρεμα ως «Μακεδόνες» πια, με το «έγκριτο», σχετικά ανύπαρκτο, Οδοντιατρικό τους Σύλλογο.
Σημειολογικά αν το πιάσουμε, όχι απλά μας υποχρεώνουν να κάνουμε θέμα της ονομασίας «γαργάρα»,αλλά μας αναγκάζουν να πλένουμε τα δόντια μας μ” αυτό.
skopja_colgate
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
Ως Έλληνες Πολίτες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και όπου το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, οφείλουμε:
Σταματάμε να αγοράζουμε Colgate και Palmolive!
Να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους με emails για την εν λόγω δημοσίευση.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα με την γραμμή υποστήριξης της ανίερης Colgate – Palmolive, τηλέφωνο 800-11-25100 ή με e-mail. Να τους πούμε με όλη μας την δύναμη, ότι αν δε αποσύρει άμεσα το προϊόν, ζητώντας συγνώμη δημοσίως θα προβούμε σε μαζικό Μπουκοτάζ, όλων των προϊόντων.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα, με τα σούπερ μάρκετ και να μιλήσουμε με ανώτερα στελέχη για το πρόβλημα, έτσι ώστε να αποσύρουν όλα τα ανθελληνικά προϊόντα από τα ράφια.
Να επικοινωνήσουμε τους Ιατρικούς, στους Οδοντιατρικούς Συλλόγους για το λογότυπο τους, ψευδεπίγραφου σκοπιανού οδοντιατρικού συλλόγου, που σφεταιρίζεται το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία μας. Να πείσουμε έτσι ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής:
Τηλ.: 210-38 21 109 / 210 38 06 668
Fax.: 210-38 33 788Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσ/νίκης:
Τηλ.: 2310- 23 76 60
Fax.: 2310- 28 43 70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου