Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!!! ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που στοιβάζονται στα νησιά, στον Πειραιά, στην Ειδομένη και σε πολλές άλλες περιοχές...

αποτελούν μία “βόμβα” έτοιμη να εκραγεί και να θέσει σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια της χώρας και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περιστατικά να σφάζονται και να δέρνονται μεταξύ τους, να βιάζουν παιδόφιλοι μικρά κοριτσάκια, όπως αποκάλυψε η Daily Mail ότι συνέβη στην Ειδομένη και ταυτόχρονα κουβαλούν ένα σορό ασθένειες, όπως ηπατίτιδα Α και χολέρα. Τα κρούσματα ασθενειών είναι ήδη αρκετά για να αποκαλυφθεί μία άλλη βόμβα, η υγειονομική.
Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Τί θα συμβεί όταν αυτοί οι άνθρωποι, μουσουλμάνοι, ισλαμιστές και ίσως τζιχαντιστές πολλοί, αντιληφθούν πώς δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στη βόρεια Ευρώπη όπως επιθυμούν; Τί θα γίνει όταν πλέον η πείνα και η εξαθλίωση τους κυριεύσει;
Σήμερα μπορεί να σφάζονται Σύριοι και Αφγανοί και να βιάζουν λαθρομετανάστες μικρά προσφυγόπουλα. Αύριο όμως όλοι αυτοί θα στραφούν και εναντίον των Ελλήνων. Είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν κρούσματα όπως στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Σουηδία όπου οι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν, βίασαν γυναίκες και παιδιά και σκότωσαν.
Ποιός θα προστατεύσει τότε τους Έλληνες; Μήπως η Αστυνομία που δεν προλαβαίνει σήμερα να τους χωρίζει ή ο Στρατός που τον επιφόρτισαν με το να στήνει σκηνές και να κάνει camp για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες;
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί τον μεγάλο κίνδυνο. Το ζήτημα ξεπερνάει τις αριστερές ιδεοληψίες των υπουργών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται πλέον εθνικής ασφάλειας, ζωής και θανάτου για τη χώρα και τους πολίτες της.
Θα επαναλάβουμε τα πρόσφατα περιστατικά για να αντιληφθούν όλοι πώς η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Το βράδυ χθες σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές μεταξύ νεαρών Σύρων και Αφγανών στο λιμάνι του Πειραιά και βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί. Δεν είναι το πρώτο περιστατικό και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο.
Βάσει της επίσημης καταμέτρησης, οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα υπολογίζονται σε σχεδόν 46.000, σχεδόν 5.000 από τους οποίους έχουν γεμίσει ασφυκτικά τους χώρους στην Ε1 και Ε2 του λιμανιού του Πειραιά, ενώ σε κάθε διαθέσιμο σημείο έχουν στήσει σκηνές, δημιουργώντας ουσιαστικά μια νέα, μικρή για την ώρα, «Ειδομένη». Εξακολουθούν δε συνεχώς να φτάνουν και νέοι.
Σύμφωνα δε με την βρετανική Daily Mail, που επικαλείται μαρτυρία φωτογράφου, στην Ειδομένη χθες οι πρόσφυγες «πήραν τον νόμο στα χέρια τους» και λίντσαραν έναν άντρα που κατηγορείται ότι βίασε 7χρονη στον προσφυγικό καταυλισμό.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται μία ομάδα ανδρών να ξυλοκοπά και να μεταφέρει στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας άνδρα. Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.



Από την προηγούμενη δε εβδομάδα εμφανίζονται συνεχώς κρούσματα ηπατίτιδας Α και χολέρας μεταξύ των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Τελευταίο κρούσμα μία 9χρονη.
Πού θα πάει λοιπόν αυτή η κατάσταση; Όσοι πιστεύουν πώς θα εκτονωθεί πλανώνται πλάνην οικτρά. ΟΙ μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται και στην Ελλάδα αν υπάρχουν σήμερα 46.000 φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν ο αριθμός τους ανέβει στους πάνω από 500.000. Γιατί εκεί πηγαίνει το πράγμα.
- See more at: http://www.pronews.gr

2 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι γιατί κρύβουν το πρόσωπο του δράστη. Εμπίπτει κι αυτό στα προσωπικά δεδομένα; Θα τρελαθούμε τελείως; Έρχεται δηλαδή εδώ με το έτσι θέλω, βιάζει, σκοτώνει, κάνει ό,τι γουστάρει αυτός και το συνάφι του και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥΡΗ ΕΧΕΙ; Είναι ρατσισμός να δούμε τα μούτρα του; Όχι πως μας κόφτει μην χάσουμε την ομορφιά του, αλλά νομίζω ότι δικαιούμαστε να ξέρουμε ποιος είναι.
    Μέχρι πού θα φτάσει δηλαδή η κατρακύλα μας;
    Μέχρι πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατρακτύλα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάτο και με ένα λαό άξιο της τύχης του σαν τους γραικύλους Νεοέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή