Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: "ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ. ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

Ο Γιάννης Μπουζαμπαλίδης παραιτήθηκε από την Ένωση Γονέων Χολαργού-Παπάγου εκτοξεύοντας βαρύτατες καταγγελίες εναντίον μελών του Προεδρείου, εφοδιάζοντας την καταγγελία του και με έγγραφα. 
Διαβάστε τη...

Προς:
Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού

Κοινοποίηση:
Εκπροσώπους Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού

Αξιότιμοι,
Μετά από έντονο προβληματισμό κατέληξα στην απόφαση της παραίτησής μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Παπάγου – Χολαργού.
Ο λόγος που δραστηριοποιήθηκα πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ήταν η πρόθεσή μου να συμβάλω και γω από την πλευρά μου σε μια ομαδική προσπάθεια για την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων, των σχολείων και των μαθητών του Δήμου μας. Όμως, δυστυχώς, πολύ γρήγορα αποσαφηνίστηκε ότι η λογική και η πολιτική που επικρατούσε στο προεδρείο του Δ.Σ. ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που φανταζόμουν και μου έγιναν άμεσα ξεκάθαρες οι νοοτροπίες που ευτελίζουν ένα τόσο σημαντικό γονεϊκό συλλογικό όργανο όπως είναι η Ένωση Γονέων, αλλά και αποδιοργανώνουν την όποια μορφή δίκαιης διεκδίκησης προς όφελος της κοινωνικής ομάδας που εκλεγήκαμε να εκπροσωπήσουμε.
Έχει γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους ότι δεν υπήρξε καμία διάθεση ομαδικότητας, αλλά ούτε ουσιαστικής συμβολής στην επίλυση των προβλημάτων του γονεϊκού, ούτε καν στόχοι και σχέδια για πραγματοποίηση έργων από το προεδρείο.
Οι παραπάνω λογικές επιβεβαιώνονται και με την αγνόηση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου σε βασικά θέματα και οι αυθαίρετες πράξεις από μέλη του προεδρείου.
Αναφέρω μερικά μόνο από τα βασικά θέματα:
1. Αντικαταστατική απόρριψη γραπτού αιτήματος 11 εκπροσώπων της Ένωσης για έκτακτη Γενική Συνέλευση.
2. Ανύπαρκτα πρακτικά.
Στις πρώτες συνεδριάσεις αναλώθηκε χρόνος να «διαπραγματευόμαστε» με το προεδρείο για το εάν θα χρησιμοποιήσουν κασετοφωνάκι για την καταγραφή των λεχθέντων στα συμβούλια. Αφού τελικά ψηφίστηκε, καταλάβαμε ότι δεν είχαν σκοπό να κρατήσουν πρακτικά. Και τρία που γράφτηκαν από τον Νίκο Καζάκο, δεν υπογράφησαν από τα μέλη του Δ.Σ. διότι δεν απεικόνιζαν την πραγματικότητα και το τι είχε ειπωθεί. Παραμονή δε της ΓΣ και μετά από 10 μήνες λειτουργίας της Ένωσης λάβαμε τέσσερα άλλα πρακτικά από τον γραμματέα Δημήτρη  Ζήκα, ο οποίος λίγο πολύ μας ενημέρωνε ότι στέλνει –στα μέλη του Δ.Σ.– κάποια από τα πρακτικά που ετοίμασε «με πολύ κόπο και ταλαιπωρία εξαιτίας τεχνικών, και όχι μόνο, προβλημάτων». Για να συμπληρώσει: «Η ευθύνη είναι δική μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει κι ο λαός». Τα δε πρακτικά ουδέποτε δόθηκαν στα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης και ουδέποτε υπογράφησαν –εκτός από ένα– από τα μέλη του Δ.Σ..
Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο.
3. Από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε αντιληπτό σε όλους μας ότι εξαιτίας των παράνομων εκλογών του σχολείου που εκπροσωπούσε και η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαρία Κονταξή, δεν θα γινόμασταν δεκτοί στην Ομοσπονδία. Όπως και έγινε. Το αυτό ενημερωθήκαμε μετά από ανταλλαγή πολλών emails και δικαιολογιών από τη μεριά του προεδρείου. Όταν ενημέρωσα το Δ.Σ. για την επικοινωνία μου με την Ομοσπονδία υπήρχε μεγάλη αντίδραση από το προεδρείο (Κονταξή - Ζήκα - Καζάκο) ότι δεν έπρεπε από μόνος μου να επικοινωνήσω μαζί τους. Και μάλιστα ο Αντιπρόεδρος μου είπε ότι «δεν είμαστε υπάλληλοι της Ομοσπονδίας». Δεν έμειναν όμως μόνο στην αντίδρασή τους εντός Δ.Σ. έβγαλαν και ανακοίνωση γι’ αυτό το θέμα που θεωρώ ότι αποτελεί πράξη φίμωσης και είναι προσβλητική για έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο στην Ένωση από τη Γ.Σ., ο οποίος μάλιστα είχε εξ αρχής δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την Ομοσπονδία.
Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο.
4. Η διχαστική  συμπεριφορά της Πρόεδρου συνεχίζεται  με κορυφαίες στιγμές
α. το email της προς τα μέλη της Ένωσης και με κοινοποίηση στους Προέδρους των Συλλόγων μια μέρα πριν την εκδήλωση της διαβούλευσης στο οποίο ανέφερε:
«Ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. υπάρχουν κάποιοι αντιπρόσωποι που δεν μπορούν να διακρίνουν την διαφορά ανάμεσα στο “διεκδικώ’’ και στο “αντιπολιτεύομαι’’ και φαίνεται να θεωρούν την Ένωση πρόσφορο έδαφος για αντιπολίτευση, σε πολλά επίπεδα».
Και παρακάτω, απευθυνόμενη στους Προέδρους των Συλλόγων, αναφέρει με ένα εξαιρετικό παράδειγμα ότι «άλλοι προετοιμάζουν τη γιορτή και άλλοι λένε εκείνους που την προετοιμάζουν άχρηστους».
Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο.
Να σας θυμήσω ότι η ίδια δεν κατάφερε ούτε αίθουσα να βρει για την συγκεκριμένη εκδήλωση! Επιπλέον σχολιάστηκε αρνητικά από τον ίδιο τον Δήμαρχο διότι το προεδρείο δεν τον κάλεσε στην εκδήλωση απόφαση που είχε πάρει το Δ.Σ. και έλεγε να κληθούν όλοι οι δημοτικοί παράγοντες...
β. Τα μέλη του Δ.Σ. λάβαμε email από την Πρόεδρο στο οποίο «βαθμολογούσε» τα μέλη του Δ.Σ. με «V» και «X». Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο.
γ. Μετά τη συνεδρίαση της ΔΕΠ, ανακοίνωσε στο Δ.Σ. ότι σκοπεύει να κάνει μομφή σε μέλη της Ένωσης που παρευρέθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στην Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μουντάκη. Όπως φαίνεται δεν αντιλήφθηκε ότι τα μέλη της Ένωσης που ήταν εκεί θέλησαν να υπερασπιστούν την εκπρόσωπό μας απέναντι σε μία Αντιδήμαρχο που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «δεν πρόλαβε να διαβάσει την πρόταση της εκπροσώπου της Ένωσης για αυτό κατεβάζει δική της προς ψήφιση». Και αυτό μεταξύ πολλών άλλων που είχαμε την τύχη να ακούσουμε εκείνο το βράδυ από την Αντιδήμρχο και Πρόεδρο της ΔΕΠ. Όλοι μας εκτός από την Πρόεδρο της Ένωσης! Την παγκοίνως άγνωστη αφού δεν έχει θητεύσει σε κανένα Δ.Σ., δεν είχε βιογραφικό, δεν είχε διεκδικήσει ποτέ τίποτα για τα παιδιά μας και τα σχολεία τους. Δεν ήταν όμως τυχαίο που την ενέκρινε ως Πρόεδρο η πλειοψηφία του Δ.Σ. για προσωπικές επιλογές τους, πράγμα που έδειχνε περίτρανα ότι κανέναν από τους τέσσερις δεν τους ενδιέφερε να γίνει δουλειά αλλά να εξασφαλιστούν «άλλες» συνθήκες!  
Αφού δεν είχε θητεύσει σε ΚΑΝΕΝΑ Δ.Σ. πριν αναλάβει Πρόεδρος της Ένωσης, καθόλου τυχαία όμως την ψήφισε η πλειοψηφία του Δ.Σ. για Πρόεδρο την ώρα μάλιστα που έχει  δημοσιοποιηθεί καταγγελία ότι οι εκλογές στο σχολείο της έγιναν με παράνομη διαδικασία, και η πλειοψηφία του Δ.Σ. προχώρησε σαν μην άκουσε εκτελώντας εμφανώς από την πρώτη στιγμή «διατεταγμένη υπηρεσία».
5. Και φτάνουμε στην Γενική Συνέλευση.
Όπου επισφραγίζεται όλη η παραπάνω εικόνα που περιγράφω.
Με ανθρώπους  οι οποίοι «με τη βούλα» πια χρησιμοποιούν το καταστατικό και τους νόμους επιλεκτικά.
Φάγαμε 1 ώρα και, να εξηγούν στους εκπροσώπους ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλήσουν!!!
Θυμίζοντας άλλες εποχές, άλλα όργανα!
Και στη συνέχεια με απόλυτο θράσος και εντυπωσιακή σοβαροφάνεια στα  κείμενα τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πε η Πρόεδρος της Γ.Σ. λέει το «κατά πλειοψηφία» κι άρα τέλος αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Επιτέλους καταλάβετε ότι πάνω από σας ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν και οι ΝΟΜΟΙ.
Σας εξηγεί η Πρόεδρος της Γ.Σ. ότι θέλει πλειοψηφία 50+1 επί των παρόντων! 37/2= 19 πήρατε 17 τι άλλο πρέπει να γίνει!
Μαθηματικά απλά!
Καταλάβετε πλέον ότι ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ το «έργο» σας!
Στείλτε τον απολογισμό σας επιτέλους στους εκπροσώπους, που ακόμη δεν έχουν δει!
Ανακαλέστε τα δελτία τύπου με τα ψεύδη που κουρελιάζουν το θεσμό της Ένωσης!

Είμαι 15 χρόνια στους Συλλόγους των σχολείων μας και στην Ένωση Γονέων και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μακράν η χειρότερη θητεία Δ.Σ. Ένωσης στην οποία εγώ δεν μπορώ να είμαι άλλο μέλος.

Το κλειστό και αδρανές μαγαζάκι σας, σας το χαρίζω.
Θλίβομαι. Την ίδια ώρα όμως χαίρομαι που το ανώτατο όργανο η Γ.Σ. καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό για πρώτη και ιστορική φορά απονέμοντας στη συγκεκριμένη διοίκηση αυτή την πρωτιά πού πραγματικά της αξίζει!

Εγώ θα συνεχίσω να εκπροσωπώ το σχολείο μου όπου και όποτε χρειαστεί.
 Θα συνεχίσω να μάχομαι και να πρωταγωνιστώ διεκδικώντας.
Οι μάχες και οι διεκδικήσεις άλλωστε και φέτος εκτός της Ένωσης δόθηκαν και κερδήθηκαν εν πλήρη μόνιμη απουσία σας!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  1ΟΥ Δ.Σ.  ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  1ΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Επισυνάπτω τα σχετικά έγγραφα.

 1. ·         Dimitris Zikas
·          
·         Μάρ 2 τις 12:21 π.μ.
Προς
·         MARIA KONTAXI
·         Νικος Καζάκος
·         ΝΑΤΑΣΣΑ
Κύριο μέρος μηνύματος
Αγαπητά μέλη του Δ.Σ σας στέλνω κάποια από τα πρακτικά που ετοίμασα με πολύ κόπο και ταλαιπωρία εξαιτίας τεχνικών, και όχι μόνο, προβλημάτων. Ζητώ συγγνώμη για την πολύ μεγάλη καθυστέρηση και οπωσδήποτε η ευθύνη είναι δική μου. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει κι ο λαός.
Σύντομα θα έχω έτοιμα και τα υπόλοιπα που έχω ήδη προχωρήσει. 
Ελπίζω τουλάχιστον να σας καλύψουν. Το 1ο πρακτικό το είχατε λάβει και έγινε αποδεκτό. Το 2ο, 3ο, και 4ο τα έγραψε ο Νίκος, και οι τρεις  (Νατάσσα, Γιάννης Βαλεντίνα) δεν τα αποδέχθηκαν. 
Τώρα είναι το 5ο, 6ο και 7ο όπως και το πρακτικό του έκτακτου Δ.Σ  9/5/2015.  Αν δεν διαβάζονται καλά είναι επειδή γράφτηκαν σε word pad.  

Δημήτρης

2. ·         MARIA KONTAXI
·          
·         27/04/15 στις 8:21 μ.μ.
Προς
·         Gaby Skaltsa
·         pathanassiou@gmail.com
·         vargyri@hotmail.com
·         george@praxistech.gr
·         και 46 ακόμη... 
Κύριο μέρος μηνύματος
Καλή σας ημέρα αντιπρόσωποι των μελών της Ένωσης.
Όπως γνωρίζετε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης εξέλεξε και τους αντιπροσώπους της για την Ομοσπονδία Αττικής.
Οι αντιπρόσωποι αυτοί ορίστηκαν σε πέντε (5) σύμφωνα με το δυναμικό των μαθητών των Σχολείων που είναι μέλη στην Ένωση.
Αυτοί είναι οι: (αλφαβητικά)
Αρματά Βασιλική
Κόκκοτα Έφη
Κονταξή Μαρία
Μπουζαμπαλίδης Γιάννης
Τσάγκα Τάνια
Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ένωσης (πρόεδρος και γραμματέας) έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία και την υποχρέωση να συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης  για την έγκαιρη αποδοχή μας στην Ομοσπονδία.
Η ανακοίνωση – πρόσκληση που επισυνάπτεται μας λέει ρητά ποια είναι αυτά τα απαιτούμενα έγγραφα και τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης.
Στο Νο 5 ζητείται η βεβαίωση της Διεύθυνσης του Σχολείου με τη δύναμη των μαθητών του Σχολείου για τη διαπίστωση του 1/3.
Παρακαλείστε λοιπόν, όσοι αντιπρόσωποι δεν το έχουν ήδη δώσει, ως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 να μας προσκομίσετε αυτό το δικαιολογητικό από το Σχολείο σας.
Η παραλαβή θα γίνεται από τον δημοτικό υπάλληλο στην είσοδο του Δημαρχείου με την ένδειξη «για την Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού».

Η Πρόεδρος
Ο Γραμματέας
Μαρία Κονταξή
Δημήτρης Ζήκας
6973665664
6944803796

Παρακαλούμε προς αποφυγή περαιτέρω αποπροσανατολισμών,  παρεξηγήσεων, άσκοπων εντάσεων να μην απευθύνεστε στην Ομοσπονδία Αττικής χωρίς εξουσιοδότηση. Δεν είναι προς όφελός μας, και εφόσον μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης δήλωσε τη πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα και στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, να ανοίγουμε στοχευμένα σε τρίτους «τους ασκούς του Αιόλου». Ενωμένοι θα βοηθήσουμε ώστε η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού να έχει αντιπρόσωπο στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

·          
·         16/11/15 στις 5:09 μ.μ.
Προς
·         MARIA KONTAXI
·         Vouza ,,
·         και 57 ακόμη... 
Aγαπητοί εκπρόσωποι της Ένωσης και Πρόεδροι των Συλλόγων των Σχολείων,
Mια σύντομη ενημέρωση, κυρίως για τους προέδρους των Συλλόγων.
Η Ένωση Γονέων (το δευτεροβάθμιο όργανο των γονέων και κηδεμόνων που έχει για μέλη του όλους τους Συλλόγους Γονέων) εξέλεξε το Διοικητικό της Συμβούλιο και τους αντιπροσώπους που  την εκπροσωπούν στις Επιτροπές του Δήμου μας, σε Γενική Συνέλευση.
Οι Επιτροπές είναι:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (αντιπρόσωπος Καβάσιλα Άλκηστις)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ με αντιπροσώπους τους:
Καζάκος Νίκος, Μπαρμπαγεωργοπούλου Σταυρούλα, Ξανθάκη Μαργαρίτα
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (αντιπρόσωπος Αθανασίου Πρίαμος)
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (αντιπρόσωπος Κόκκοτα Έφη)
To ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (αντιπρόσωπος Ναστούλης Χρήστος)
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (Δ.Ε.Δ.) θα συνεδριάσει στο τέλος Νοεμβρίου με θέμα το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου (2015-2019).
Οι αντιπρόσωποί μας, καθόλα υπεύθυνοι για την εισήγηση  θέσεων  και  προτάσεων, μιας και εκλεχθήκαν κατευθείαν από τη Γενική Συνέλευση, ζήτησαν μια συνάντηση με τους λοιπούς εκπροσώπους της Ένωσης και στην συνέχεια μια ανοικτή συζήτηση με όλους τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου μας, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση όλων σας και να περιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις και σκέψεις.
Η συνάντηση, με τη μορφή του Έκτακτου Δ. Σ. με αποκλειστικό θέμα, έγινε την Παρασκευή 13/11/2015.
Η ανοικτή συζήτηση θα γίνει την Κυριακή 22/11/2015 και ώρα 11:00 το πρωί σε χώρο που βρέθηκε σήμερα (Δευτέρα 16/11). Με την οριστικοποίηση του χώρου θα λάβετε όλοι πρόσκληση.
Ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. υπάρχουν κάποιοι αντιπρόσωποι που δεν μπορούν να διακρίνουν την διαφορά ανάμεσα  στο «διεκδικώ» και στο «αντιπολιτεύομαι»  και φαίνεται να θεωρούν την Ένωση πρόσφορο έδαφος για αντιπολίτευση, σε πολλά επίπεδα. Παραβλέπουν τη θέση τους και τις υποχρεώσεις τους, όπως αυτές ορίζονται από το καταστατικό. Με τον τρόπο αυτό  δεν προσφέρουν τίποτα πέραν μιας στοχευμένης  παραπληροφόρησης που μοιραία οδηγεί στον υποβιβασμό του Οργάνου της Ένωσης.
Για παράδειγμα σας ζητώ να φανταστείτε ότι το Δ.Σ. του  Σχολείου σας  προετοιμάζει γιορτή Χριστουγέννων (είναι και επίκαιρο) και μια εσωτερική ομάδα από το Δ.Σ., που δεν έχει αναλάβει τίποτα για τη γιορτή, να προβαίνει σε  ανακοινώσεις καθημερινά, σε όλους τους γονείς, του τύπου «ούτε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής δεν κάνουν», «θα είναι ανίκανοι, αν ούτε αυτό δεν καταφέρουν».
 Ελπίζω να καταλάβατε, με δεδομένο ότι έχετε μια καλή ενημέρωση από τους εκπροσώπους της Δ.Ε.Δ., ποιος είναι ο στόχος για κάποιους και ποιο το ζητούμενο των εκπροσώπων μας στη Δ.Ε.Δ.
Διευκρινίζω ότι στην εκδήλωση, που οι σκοποί της είναι η ενημέρωση και η συζήτηση με όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς,δεν θα κληθούν δημοτικές παρατάξεις. Η πρόσκληση πέραν από εσάς θα σταλθεί  και στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Μαρία Κονταξή
Πρόεδρος Ένωσης Γονέων

 4. ·         MARIA KONTAXI
·          
·         15/12/15 στις 10:46 π.μ.
Προς
·         ΝΑΤΑΣΣΑ
Κοιν.
·         Νικος Καζάκος
·         Dimitris Zikas
·         George Markogiannakis
Κύριο μέρος μηνύματος
Καλημέρα και από εμένα.
Φυσικά και είναι ανούσιο, φυσικά και δεν συντελέστηκε παράπτωμα, φυσικά, για άλλη μια φορά, και σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι πίσω από τον καθένα μας κρύβεται και μια θέληση, ευτυχώς θετική, σε πολλούς από εμάς, δυστυχώς αρνητική  στη μειοψηφία.
Πίσω από τον Δημήτρη……η θέλησή του να καλύψει όλα τα «ανοικτά» θέματα. (√)
Πίσω από τον Γιώργο και την Βαλεντίνα η θέλησή τους να συμμετέχουν στα θέματα της Ένωσης . (√)
Πίσω από τον Γιάννη…..το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου. (×)
Πίσω από τον Νίκο …..να μας βάλει στη θέση μας, να ασχολούμαστε με θέματα ουσίας και αποτελέσματος. (√)
Πίσω από τη Νατάσσα…..η απροκάλυπτη πια (εδώ κολλάει), ασταμάτητη και αδιάκοπτη, θέλησή της υποβιβασμού, αποπροσανατολισμού, καπελώματος των προσπαθειών, κινήσεων, πράξεων και ενεργειών της Ένωσης Γονέων. (×)
Και τέλος ……πίσω από εμένα……η θέλησή μου να τα προσπερνάω όλα αυτά και να σκέφτομαι μόνο μπροστά και θετικά για το καλό των παιδιών μας. (√)


4 σχόλια:

  1. 3 πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν παραγγείλω στα τρία πουλάκια ένα πουλόβερ σε χρώμα μπορντό, υπάρχει περίπτωση να το πλέξουν και να μου το παραδώσουν;
    Το θέλω wool και σε καλή τιμή!
    Εσένα ρωτάω ρε φίλε 4:19μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ γέλασα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή