Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Είναι φίδι στον κόρφο της Ελλάδος. Δεν είναι ότι αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», χαρακτηρισμός που δεν του ξέφυγε αλλά ξεστόμισε ενσυνείδητα. Αν του είχε ξεφύγει θα ζητούσε επι τόπου επό την παραγωγή της εκπομπής να διορθώσει το λάθος και να επαναλάβει τις δηλώσεις του (η εκπομπή "Ιστορίες" ήταν μαγνητοσκοπημένη). Αυτός ο τύπος έχει σκάψει τον λάκκο της χώρας μας και άλλες φορές. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «είναι...

επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει». Υποστήριξε δηλαδή ότι οι λαθρομετανάστες θα ελληνοποιηθούν, κι έτσι αφού τους βαφτίσει Έλληνες, θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα! Μιλάμε για εγκληματική αλητεία!
Ο ίδιος ο Μουζάλας, στις 12, 13 Μαρτίου υπερθεμάτιζε της παρουσίας Τούρκων παρατηρητών (πρακτόρων) στα νησιά μας:

Μιλάμε για Εφιάλτη με όλη τη σημασία της λέξης. Πρέπει να εξοστρακιστεί από τη χώρα. Όπως γινόταν στην αρχαία Αθήνα. Ήταν το πολιτικό μέτρο του Κλεισθένη (του μεγάλου αυτού ανδρός), σύμφωνα με το οποίοι οι Αθηναίοι πολίτες αποφάσιζαν την εξορία κάποιου ή κάποιων που θεωρούνταν επικίνδυνοι για την πόλη των Αθηνών και πολύ περισσότερο για το ίδιο το πολίτευμα. Σύμφωνα με το μέτρο αυτό, ο εξοστρακιζόμενος έπρεπε να φύγει από την Αθήνα για δέκα χρόνια!

Να εκδιωχθεί λοιπόν άμεσα ο Μουζάλας από τη χώρα, όχι μόνο από την κυβέρνηση και την Αθήνα! Είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

1 σχόλιο:

  1. Πριν εξοστρακιστουν, παίρνοντας οπως οι παππούδες τους και οι πατεράδες τους το δρόμο για Γράμμο-Βίτσι-Αλβανία-παραπέτασμα, θα χρεωθούν όλα τα δεινά που επεσώρευσαν κατά της Ελλάδος, από το συμμοριτοπόλεμο μέχρι σήμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή