Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Εθνική ντροπή! Πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση ενισχύει την εθνικιστική ρητορική των Σκοπίων..

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει από το βράδυ της Τρίτης. Μετά το σοβαρότατο ολίσθημα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν να τον υπερασπισθούν ενισχύοντας την προπαγάνδα των Σκοπίων.
Κανένα μέτρο, καμία ευθιξία, κανένας σεβασμός στην ελληνική ιστορία. Πλήρης απαξίωση των γεγονότων για να προβάλουν την αριστερίστικη λογική τους.
Στο πλευρό του Γιάννη Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» στέκεται ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, πρώην δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αυγή και πρόσφατα διορισμένος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Μάλιστα ο κύριος Τσιμιτάκης, προχωράει το ζήτημα ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας πως «όλοι Μακεδονία λένε»!
Η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού έγινε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μην πατάτε την μπανανόφλουδα παραίτησης Μουζάλα. Δεν επιβεβαιώνεται. Ποια πρώην; Όλοι Μακεδονία λένε πλην εθνικιστών που πέτυχαν να συμβεί», έγραψε.
Ποιοι όλοι κ. Τσιμιτάκη; Σχολείο δεν πήγατε; Ελληνική ιστορία δεν διδαχτήκατε; Για τους αγώνες των Μακεδονομάχων δεν σας μάθανε; Για τον Μέγα Αλέξανδρο; Μήπως σας είπαν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Σλάβος; Για να καταλάβουμε… Με ποια λογική ενισχύεται την προκλητική και ανιστόρητη ρητορική των Σκοπιανών. Δεν σας είπαν κ. Τσιμιτάκη ότι αυτός ο λαός είναι Σλάβοι και ότι με το «έτσι θέλω» καπηλεύονται το όνομα «Μακεδονία» και την ελληνική ιστορία;
Κύριε Τσίπρα, επιτέλους μαζέψτε τους ανιστόρητους αυλικούς σας. Ο κ. Μουζάλας είχε τουλάχιστον την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη. Οι σύμβουλοί σας όμως, βρήκαν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια τα ανθελληνικά τους αισθήματα.
Άραγε, οι απόψεις όλων αυτών απηχούν και την άποψη του πρωθυπουργού;

paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου