Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΩΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Βρισκόμαστε λίγο πριν την Γενική Επιστράτευση ανδρών και γυναικών...

έως 35 χρόνων λίγο πρίν την εθνική τραγωδία. Αυτό οφείλει να κάνει η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία της χώρας, ώστε να υπάρξει μέσα από την λαϊκή συμμετοχή η πιο αποτελεσματική οργάνωση και αντιμετώπιση των παρενεργειών που θα προκαλέσει ο εγκλωβισμός εκατομμυρίων προσφύγων στη χώρα μας.

Οι εξελίξεις στο προσφυγικό θα είναι πλέον ραγδαίες ενώ οι κίνδυνοι για την εθνική ακεραιότητα της χώρας είναι ορατοί. H αποκάλυψη της Χουριέτ για τα 3 εκατομμύρια πρόσφυγεσ που βρίσκονται στο έδαφος της Τουρκίας και περιμένουν να περάσουν στην Ευρώπη δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ο εφησυχασμός ανιστοιχεί πλέον σε εθνική προδοσία.

Σε λίγες μέρες από σήμερα το σενάριο Οικουμενικής Κυβέρνησης θα ακούγεται σαν ανέκδοτο μια και δεν θα υπάρχει χρόνος για συζητήσεις ανάμεσα στους ανεμάρτιστους Ελληνες πολιτικούς και κόμματα.

Η Μέρκελ μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών και την συντριβή της σε καμμία περίπτωση δεν θα ανεχθεί ανοιχτά σύνορα ενώ η Τουρκία μετά και την σημερινή πολύνεκρη έκρηξη πολύ δύσκολα θα υπογράψει την συμφωνία για το προσφυγικό και ακόμη πιο δύσκολα θα την εφαρμόσει.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς σπεύδουν να τον συναντήσουν εκτάκτως συγκεκριμένοι υπουργοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί που δεν κρύβουν την αγωνία τους για την εθνική μας ακεραιότητα.

Ο εθνικός συναγερμός βρίσκεται προ των πυλών μια και δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία σε περίπτωση που οι εξελίξεις πιάσουν στον ύπνο την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο σύνολό της.


 http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-332/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου