Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!

Συνεχίζεται η κατάληψη στο 1ο Λύκειο Χολαργού, χωρίς να είναι δυνατόν...
να προσδιοριστεί αν και πότε θα λήξει! Η κόντρα ανάμεσα στους καταληψίες μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό φαίνεται να μην έχει τέλος. Τα αιτήματα των μαθητών για την πολυήμερη εκδρομή, τα οποία φτάνουν μέχρι και το να επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων μέσα στο σχολείο (μάλιστα λέγεται ότι προβάλλουν το αίτημα "γιατί οι καθηγητές να έχουν κινητά και να μην έχουν οι μαθητές;"), δεν βρίσκουν λύση. Οι καθηγητές συνεδριάζουν στο "Μελίνα Μερκούρη" στις 3.00 το μεσημέρι, μαζί με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Β'θμιας Εκπαίδευσης, με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων, ενώ θα υπάρχουν και εκρόσωποι των μαθητών, μήπως και βρεθεί λύση. 
Πάντως εκφράζονται φόβοι ότι κινδυνεύει ακόμη και να χαθεί η σχολική χρονιά, δεδομένου ότι το 1ο Λύκειο Χολαργού είναι το μόνο λύκειο στη χώρα που βρίσκεται υπό κατάληψη πολλές ημέρες! 
Προφανώς, τον ρόλο του σχολείου έχουν αναλάβει τα φροντιστήρια (για όσους από τους μαθητές-μαθήτριες έχουν την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνουν φροντιστήριο).

1 σχόλιο:

  1. Μια ειναι η λυση και μονο μια. Αποβολη ΟΛΩΝ των καταληψιων και να επιτρεψουν στους υπολοιπους μαθητες να ξεκινησουν τα μαθήματά τους. Ελεος πια με τη χουντα των λιγων εις βαρος των πολλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή