Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Τέλος στα σενάρια προπαγάνδας κατά της σελίδας μας έρχονται να βάλουν τα νεότερα τρεξίματα των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, τα οποία...


για να λέμε την αλήθεια είναι σε άσχημη φόρμα τον τελευταίο καιρό μη μπορώντας να δείξουν που θα κινηθεί το ψύχος σε συνδυασμό με χιόνια μετά τις 16-17 Δεκεμβρίου.
Εμείς εδώ στο Greek-Weather.Org πρώτοι Πανελλαδικά επιμένουμε πως μετά τις 16-17 Δεκεμβρίου και αρχικά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η χώρα μας θα μπει σε μία ροή χιονοχαμηλών από την Σιβηρία. Ουσιαστικά χαμηλά βαρομετρικά με ψύχος θα κατέρχονται ως τη Μαύρη θάλασσα και στρίβοντας λίγο πιο δυτικά, θα προσφέρουν αξιόλογες κατά διαστήματα χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό ως και μηδενικό υψόμετρο.

Έχουμε να κάνουμε με μία χιονοκατάσταση διαρκείας θα λέγαμε, την οποία τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού δεν μπορούν να προβλέψουν εύκολα και έτσι αναγκαζόμαστε να υποθέσουμε μέσω σεναρίων από τα διαγράμματα προγνωστικών στοιχείων και ραδιοβολίσεων, που τελικά θα κινηθούν τα χιονοχαμηλά με το ψύχος.

Μάλιστα φαίνονται χιονοπτώσεις σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα αλλά και Πελοπόννησο μέσα στο Σαββατοκύριακο ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα, ακόμα και στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι όμως ακραία τα φαινόμενα όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Πιο ακραία δείχνουν τα είναι τα φαινόμενα μετά από μία παύση, μετά τις 20-21 του μήνα και μάλιστα δεν αποκλείουμε το γεγονός να έχουμε νέα ψυχρή εισβολή με περισσότερες χιονοπτώσεις κοντά στα Χριστούγεννα.

Μη δίνετε απολύτως καμία σημασία σε μη αποδεδειγμένες αναφορές που γίνονται κατά της σελίδας μας. Ακούτε μόνο εμάς μέσω της αρχικής ιστοσελίδας διαβάζοντας τα άρθρα μας που φέρουν αποδεικτικά στοιχεία και επίσημες πηγές επίσημων μετεωρολόγων. 
http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=153&t=18613

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου