Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Σε εξαιρετικά δυσμενή θέση έχουν περιέλθει οι ελληνικές Αρχές έναντι...

της Γερμανίας εξαιτίας του ότι ο Αφγανός παράνομος μετανάστης που βίασε και σκότωσε στη Γερμανία την 19χρονη κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΕ, είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα το 2013 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος μίας 20χρονης στην Κέρκυρα και κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου απελευθερώθηκε και βρέθηκε στην Αυστρία και ύστερα στην Γερμανία...
Πλέον και μετά τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που έφεραν στο φως τις αστοχίες των ελληνικων Αρχών, οι γερμανικές Αρχές έστειλαν τα αποτυπώματα του συλληφθέντα στην ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας απαντήσεις αν όντως είναι το πρόσωπο εκείνο που είχε συλληφθεί το 2013 στην Ελλάδα και βρέθηκε στην Γερμανία. Νωρίτερα το απόγευμα τα αποτυπώματα αυτά ταυτοποιήθηκαν και προέκυψε και επισήμως πως είναι το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή ο Χουσεΐν Χαβάρ.
Συγκεκριμένα, το πρόσωπο αυτό που μάλιστα εμφανιζόταν ως 17χρονος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αυστρία και στην Γερμανία και που για κάποιο περίεργο λόγο παραμένει "17χρονος" εδώ και μία 3ετία είχε συλληφθεί το 2013 στην Κέρκυρά για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος μίας 20χρονης Ελληνίδας. Συγκεκριμένα, την είχε ληστέψει και την είχε πετάξει από ύψος 8 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η άτυχη κοπέλα πολυ σοβαρά και να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή της.
Ο αδίστακτος κατά δήλωσή του "17χρονος" που δεν λέει να μεγαλώσει... είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη και σύμφωνα με τις ΕΛ.ΑΣ. στις 30 Οκτωβρίου 2010 έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και βασικό όρο μάλιστα να εμφανίζεται συχνά σε Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα που είχε δηλώσει κατοικία κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα. Στις 5 Νοεμβρίου 2015 έδωσε το παρόν, όχι όμως και στις 31 Δεκεμβρίου 2015, με αποτέλεσμα το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα να ενημερώσει πως ο Αφγανός δεν δήλωσε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα ως όφειλε και στην ουσία να κυρηχθεί παραβάτης των όρων αποφυλάκισής του και δραπέτης.
Ένα μήνα πριν όμως εμφανίζεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου 2015 να κάνει αίτημα για παροχή Ασύλου και μέχρι αυτό να εξεταστεί οι αυστρικές Αρχές, ως ανήλικος που δήλωνε ότι δήθεν ήταν, του όριζαν ανάδοχες οικογένειες, μέχρι που πήγε στην Γερμανία, βίασε και σκότωσε την 19χρονη κόρη υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΕ.
Τα ερωτήματα που θέτουν λοιπόν πλέον οι γερμανικές Αρχές στην Ελλάδα είναι αμείλικτα και έχουν να κάνουν πρωτίστως με το πως είναι δυνατόν ένας τόσο επικίνδυνος κακοποιός να αποφυλακίστηκε τόσο γρήγορα και συν τοις άλλοις πως ενώ παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του βρέθηκε να διασχίζει ανενόχλητος την μισή Ευρώπη...
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι για πολλοστή φορά αξιωματικοί της Αστυνομίας κάνουν λόγο για σοβαρές αδυναμίες στον Νόμο Παρασκευόπουλου, όπου στην ουσία αναφέρουν πως έχει οδηγήσει σε "ανακύκλωση σοβαρής εγκληματικότητας", αφού αδίστακτοι κακοποιοί κάνουν χρήση του νόμου αυτού, συλλαμβάνονται από την Αστυνομία και μετά από ελάχιστον χρόνο τους ξαναβρίσκουν μπροστά τους και στην πλειονότητά τους έχουν οδηγηθεί αμέσως μετά την αποφυλάκισή τους σε εξίσου στυγερά εγκλήματα!
http://www.thepressroom.gr/ellada/o-afganos-viastis-kai-fonias-tis-19hronis-sti (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

3 σχόλια:

  1. Πιο άθλιος και παλιάνθρωπος από τον σιχαμερό Παρασκευόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει . Κτήνος με όλη την σημασία της λέξεως . Έχει γεμίσει ο Χολαργός με χιλιάδες αντίτυπα της Πατριωτικής εφημερίδας ΓΝΩΜΗ του Στρατηγού Χρήστου Κονταρίδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας γράψει κάποιος δύο λόγια για τον Στρατηγό Κονταρίδη . Είναι Πατριώτης και Έλληνας . Στην Αθήνα οι μαγαζάτορες τον εκτιμούν πολύ και είχαν ασφάλεια μαζί του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι παλικάρι και αξίζει να τον στηρίξουμε . Είναι από τα καλύτερα στελέχη που έχει βγάλει η ΕΛΛΑΣ . Καλή επιτυχία Στρατηγέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή