Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: "ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017! ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ"!

Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας στον χώρο του ανεφοδιασμού άλλων επιχειρήσεων με μηχανές διάθεσης πόσιμου νερού, μας είπε ότι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης Τσίπρα οδηγούν μαθηματικά το σύνολο των επιχειρήσεων σε λουκέτο! "Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις αναμένεται να βάλουν λουκέτο μέσα στο 2017. Η αύξηση των ...

ασφαλιστικών εισφορών, δυόμιση και τρεις φορές πάνω από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς και η αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από το 26% στο 29% γονατίζουν όλες τις επιχειρήσεις, αδιακρίτως. " Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να επιβιώσει καμία επιχείρηση. Είναι αδύνατον. Πρόκειται για δολοφονικό χτύπημα της κυβέρνησης Τσίπρα προς όποιες επιχειρήσεις μπόρεσαν μέχρι σήμερα να επιβιώσουν. Με ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες θα φτάσουν στα ύψη και με σημαντική αύξηση του συντελεστή φορολόγησης, συν την προκαταβολή φόρου 100% για την επόμενη χρονιά, είναι πέρν πάσης αμφιβολίας βέβαιον ότι πάνε για λουκέτο όλες οι επιχειρήσεις. Οι περισσότερες θα αποτελειώσουν μέσα στο πρώτο 6μηνο και όσες δεν κλείσουν τότε, θα κατεβάσουν ρολά στο επόμενο εξάμηνο"
Αυτά είναι τα πολιτικά καθάρματα της κυβέρνησης Τσίπρα. Διαλύουν τα πάντα. Γι' αυτό δραπετεύουν τώρα έχοντας κάνει την πιο βρώμικη δουλεά σε βάρος του λαού και της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου