Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ"!

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο (και ειδικά προσέξτε από το 17.00 λεπτό και μετά), με πρωταγωνιστή τον ιατρό Κυπριανό Χριστοδουλίδη ο οποίος έχει ...

αναλώσει μεγάλο μέρος της επιστημονικής ζωής του στο να καταδείξει ότι η δωρεάν οργάνων σώματος με την επίκληση του εγκεφαλικού θανάτου είναι έγκλημα! "Μόνο στις περιπτώσεις που η βλάβη είναι κάτω από το τρίτο αυχενικό νευροτόμιο, ένα πειραματόζωο πεθαίνει και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε διασωλήνωση.  Όταν όμως γίνει η εγκεφαλική βλάβη στο 4ο, στο 5ο ή στο 6ο αυχενικό νευροτόμιο, και αντιστοίχως προς τα πάνω στη γέφυρα του εγκεφάλου, στα σκέλη, τότε το ζώο ζει, διότι υπάρχουν τα δευτερεύοντα αναπνευστικά κέντρα τα οποία λειτουργούν και διατηρείται η αναπνοή. Μόνο λοιπόν σε μια περίπτωση το πειραματόζωο θνήσκει: όταν έχουμε εγκάρσια διατομή, ακριβώς στο 3ο αυχενικό νευροτόμιο. Επομένως δεν μπορεί η ιατρική να πει ότι εξελίσσεται και σήμερα μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό ορισμό του εγκεφαλικού θανάτου. Δεν ευσταθεί επιστημονικά ο ορισμός του εγκεφαλικού θανάτου...". 
Εμείς συμπληρώνουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων με όσα θέσπισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, καθίστανται υποχρεωτικοί δότες οργάνων σώματος όλοι οι Έλληνες!!! Συμμέτοχοι-με το ζόρι στο έγκλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο: