Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!! "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ..."!

   
Την αποπομπή της Προέδρου της Νοτίου Κορέας, Παρκ Γκέουν-χε, αποφάσισε το Κοινοβούλιο της χώρας μετά από ψηφοφορία. Η πρόταση...

για αποπομπή της πέρασε με 234 ψήφους υπέρ, 56 κατά, ενώ 6 βουλευτές τήρησαν αποχή.
Η Παρκ Γκέουν-χε φέρεται να εμπλέκεται σε μία σειρά από σκάνδαλα, τα οποία πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις, ενώ τον τελευταίο ενάμιση μήνα σημειώνονται στη χώρα μαζικές διαδηλώσεις με αίτημα την παραίτηση της προέδρου από την εξουσία.
Η αποπομπή της Παρκ Γκέουν-χε, έρχεται λίγους μήνες αργότερα μετά από αυτή της πρώην Προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία επίσης καθαιρέθηκε από το αξίωμά της μετά την εμπλοκή της σε σκάνδαλο. Η κ. Ρούσεφ κατηγορήθηκε ότι δανείστηκε χρήματα από τις κρατικές τράπεζες, με στόχο να συγκαλύψει το έλλειμμα στον προϋπολογισμό του 2014, δηλαδή τη χρονιά που επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο
Και ενώ τα πιο πάνω συμβαίνουν σε Κορέα και Βραζιλία, στην κυπριακή Μπανανία συμβαίνουν τα πλέον απίστευτα. Έναν αλκοολικό Πρόεδρο έναν μειοδότη, που δεν υπάρχει έγκλημα του λευκού κολάρου που να μην το έχει διαπράξει (Βλέπε Χρηματιστήριο και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ.λ.π), τον αφήνουμε ανενόχλητο να μας οδηγήσει στην πλήρη τουρκοποίηση. Τελικά θα μείνουμε στην ιστορία ως ο πιο ηλίθιος λαός της υφηλίου με τους πιο ανεύθυνους και μειοδότες βουλευτές.

ΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.    
Όμηρος Αλεξάνδρου    

«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»  Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)
«Δυστυχισμένε μου λαέ,// καλέ κι ηγαπημένε
πάντοτε ευκολόπιστε//και πάντα προδομένε»!
                                

Προδότες σας Περιμένουμε για να λογοτήσεται, σε αυτούς που θυσιάστηκαν για την Ένωσιν με την Ελλάδα, για την Ελευθερία μας, για των Ελληνισμό της Κύπρου μας, για τα Άγια χώματα της  Κύπρου μας που είναι θαμμένη οι γονιός μας και όλοι οι προγονής μας. Για τις προδοσίες που κάνατε και συνεχίζεται να κάνετε και πουήσαστε έτοιμοι να κάνετε. 

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου