Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ!!! ΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ... ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Ο Τσίπρας σας το λέμε από τις 17 Νοεμβρίου, ότι θα εμφανιστεί ως αντιστεκόμενος απέναντι στους τοκογλύφους και οτι είναι διατεθειμένος...


ακόμη και να συγκρουστεί μαζί τους! 
Αυτό κάνει με τον πιο σατανικό τρόπο. Αποφάσισε να δώσει μερικά ψίχουλα στους συνταξιούχους, αφού προηγούμενως επί δυο χρόνια τους έχει αρπάξει πάνω από 4 δις ευρώ και τώρα...συγκρούεται με τους τοκογλύφους της ΕΕ και τον Σόιμπλε που του ζητάει εξηγήσει για την αυθαιρεσία του να πάρει τέτοια μέτρα! Ο Τσίπρας αύριο θα ψηφίσει το βοήθημα στους συνταξιούχους και σύρει όλους τους βουλευτές των άλλων κομμάτων σε αυτή τη λαμογιά! όποιος δεν ψηφίσει υπέρ του βοηθήματος θα θεωρηθεί προδότης! Αλλά και όποιος ψηφίσει θα σημαίνει ότι δικαιώνει τον Τσίπρα. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, ο Τσίπρας θα εμφανιστεί ότι υπερέχει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου