Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΛΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: «ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ»! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ!


Ιδού ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδος. Είναι ο Σόιμπλε στον οποίοι οι δοσίλογοι πρωθυπουργοί τα τελευταία 7 χρόνια του έδωσαν την....

εξουσία να αποφασίζει για τα της χώρας μας για τη σφαγή του λαού μας! Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και τώρα Τσίπρας είναι υποτακτικοί του Σόιμπλε. Καια ποδεικνύεται με τον πιο τραγικό τρόπο, τώρα που ο Τσίπρας για λόγους ψηφοθηρικούς (ναι, το πολιτικό τομάρι) επειδή τόλμησε να δώσει ψίχουλα στους συνταξιούχους ως δώρο και να μην αυξήσει τον ΦΠΑ στα νησιά…τρώει κατσάδα. «Πέρασε να απολογηθείς γι’ αυτά που έκανες χωρίς να μας ρωτήσεις», είναι σα να λέει ο Σόιμπλε στον κατοχικό-δοσίλογο πρθυπουργό Τσίπρα.
Ο Σόιμπλε έχει ζητήσει από τους τροϊκανούς  να αποφανθούν εάν οι εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι συμβατές με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος. «Η διευκρίνιση είναι απαραίτητη ώστε να μην καθυστερήσει η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σόιμπλε. Τσίπρα, γερμανοτσολιά πέρασε από τον πάγκο!



1 σχόλιο:

  1. Εγώ έχω την άποψη ότι ξεφτίλα είναι να υπογράφουν ό,τι τους λένε οι εκτός Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή