Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΔΕΙΑ "ΜΑΣΚΑ"! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχουν προγραμματίσει τα Ωδείο Μάσκα. Δείτε....
Μην τη χάσετε.


7 σχόλια:

  1. Απορία : Από πότε ο Δήμαρχος θέτει υπό την ¨αιγίδα¨ του μία ιδιωτική επιχείρηση προσφέροντας τσάμπα διαφήμιση ? και μη μου πείτε για ¨πολιτισμική¨προσφορά της συναυλίας αφού η είσοδος είναι ελεύθερη. Αν εγώ που έχω τυροπιτάδικο ζητήσω το Μίκης Θεοδωράκης για να διαφημίσω τσάμπα τυρόπιοτες θα με βάλει υπό την ¨αιγίδα¨του ? Λέμε τώρα γιατί κάτι μυρίζει εδώ πέρα η μήπως είναι αλλο ένα προεκλογικό γραμμάτιο από τα πολλά που ξοφλάει ο δήμαρχος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΙΑ ... ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΠΡΟΒΟΛΗ" ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΑΦΕΙΛΩΚΕΡΔΩΣ; ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΕΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ. ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΞΕΚΟΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΨΗΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΩΡΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΕΧΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το κατάλαβα πολύ καλά όπως κι εσύ που προφανώς ανήκεις στην επιχείρηση. Τα παιδιά του δήμου χρησιμοποιούνται σ αυτή την περίπτωση ως διαφημιστικά μέσα για να προσελκύσουν και άλλα παιδιά στην επιχείρηση. Γιατί δεν κάνει το Εθνικό Ωδείο παρόμοιες εκδηλώσεις ? Γιατί προφανώς δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση και μπράβο τους . Η καλύτερη διαφήμιση είναι το έργο που παράγεται εκεί και μάλιστα με πολύ χαμηλότερα δίδακτρα. Δεν λέω καλά κάνουν οι δικοί σου και προσπαθούν να προβληθούν . Το θέμα αφορά τον δήμαρχο και μόνο. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου γιατί σε ξεμπρόστιασα. Αλλά τι να κάνουμε κάποιος πρέπει να μιλάει για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν θα το αφήσω έτσι όπως αντιλαμβάνεσαι. Θα το συζητήσω με άλλους δημότες που έχουν την ίδια άποψη και θα ζητήσουμε περαιτέρω εξηγήσεις από τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙ ΞΥΔΗ. ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΤΩΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΙΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά η ιστορία είναι μεγάλη μούφα. Έχω δύο κόρες που πάνε Γυμνάσιο πρώτη και τρίτη γυμνασίου. Στο δημοτικό.έγραψα τη μία στο συγκεκριμένο ωδείο για κιθάρα. Από τον Δεπτέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα έκανε πρόβα τρεις ολόκληρους μήνες μόνο ένα κομμάτι. Αυτό που θα έπαιζε στη συναυλία των Χριστουγέννων ωστε να το μάθει καλά. Διαφήμιση και μόνο. Βέβαια μετά τα Χριστούγεννα διέκοψε και πήγε στο Εθνικό όπου συνεχίζει. Οπότε μη μου λέτε εμένα για προσφορά κλπ γιατί τα ξέρω από πρωτο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ τι ζόρι τραβάς δεν καταλαβαίνω. Η Μάσκα έχει πάρει μονοπώλιο όλες τις συναυλίες του Δήμου από δεκαετίας. Την υποστήριζε χοντρά ο Ξύδης το ίδιο κάνει και ο Αποστολόπουλος. Τώρα αν κάνει δουλειά η όχι δεν ξέρω γιατί ο γιος μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με μουσική. Ιδιωτικό ωδείο έχει λογικό είναι να κάνει ότι μπορεί για να προβάλει την εταιρείας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ; ΞΑΝΑ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΗ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή