Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ:ΤΟ 2015 100.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ!!! ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ....

Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, 
καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα...
από ποτέ.
Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν επαρκεί για να προστατεύσει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή.



Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του.

«Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag η οποία επέβαλε πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.

Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος να σκληρύνει την στάση του απέναντι στην κτηνοβασία.

«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος κτηνοβατών Michael Kiok.

Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία.

ΠΗΓΗoparlapipas.gr

2 σχόλια:

  1. Ρε τους ανώμαλους Ούνους!
    Δηλαδή αν τους πηδάμε τους γερμανούς θα λεγόμαστε γερμανοβάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή εγώ είμαι κτηνοβάτης που λέω την γυναίκα μου κατσίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή