Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΔΥΟ ΕΦΗΒΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι - Άλλοι τρεις επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν πριν το ΙΧ να βυθιστεί...


Μια τραγωδία με θύματα δύο εφήβους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένα αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα στο λιμάνι. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τα τρια εκ των οποίων κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το αυτοκίνητο. 

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον».

Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης  προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα δίπλα στο ψαροκάικο που ήταν αραγμένο. 





Οι τρεις από τους πέντε επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατόρθωσαν να ανοίξουν τις πόρτες πριν το αμάξι να βυθιστεί τελείως.

Αντίθετα οδηγός και συνοδηγός δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος έπεσαν στη θάλασσα και βοήθησαν τους τρεις διασωθέντες,

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος  ερευνώνται με ένα σενάριο να θέλει να έχει σκάσει το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας του να μην καταφέρει να ελέγξει το όχημα.

Πρώτο Θέμα, με πληροφορίες από lesvosnews.net και lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου