Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!

Εδώ, στην Πατησίων 12 είναι το στρατηγείο των τοκογλύφων απ'όπου βγάζουν όλους τους σφαγιαστικούς νόμους και τα Μνημόνια τα οποία στέλνουν πακέτο στα πολιτικά ανδρείκελα της κυβέρνησης Τσίπρα, τα οποία με τη σειρά της ψηφίζει! Τις καταγγελίες αυτές έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος μάλιστα είπε ότι ο Τσίπρας έχει νομιμοποιήσει και έχει αποδεχτεί όλα όσα ψήφισαν οι προκάτοχοί του (Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς) και μάλιστα με υπογραφή του δεσμεύει και τις...

επόμενες κυβερνήσεις ώστε να συνεχίσουν και αυτές την...περπατησιά των μνημονίων και του αέναου χρέους! 
Τέτοια προδοσία δεν έχει ξαναγίνει. Μιλάμε για πολιτικό κάθαρμα πρωτοφανούς βεληνεκούς! Καλά σας τα λέγαμε ότι ο Τσίπρας τα είχε προσυμφωνήσει πριν ακόμη εκλεγεί πρωθυπουργός! Τα είχε κανονίσει όλα και εξαπάτησε τους στενούς του συνεργάτες (Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, Λαφαζάνη κ.α.), παίζοντας το χαρτί του δήθεν αντιμνημονιακού που θα εξαφάνιζε την λιτότητα καταργώντας τα μνημόνια! Μεγάλος εθνοπροδότης και απατεώνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου