Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ! ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ; ΞΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Οι αριστεροί προδότες-γερμανοτσολιάδες της κυβέρνησης Τσίπρα γύρισαν τη χώρα στην εποχή της Γερμανικής κατοχής! Μαθήτρια 17 ετώγν λιποθύμησε σε σχολείο της Πάτρας επειδή είχε να φάει 3 μέρες! Ο....

Τσίπρας επιβάλλει στους βουλευτές του να ψηφίσουν όλα τα νέα μέτρα για να πεθαίνουν πια πια οι Έλληνες καταμεσής του δρόμου! 
Αυτά είναι τα πολιτικά καθάρματα της σύγχρονης εποχής. 
Το σχετικό ρεπορτάζ με το δράμα της 17χρονης και της μητέρας της, είναι από το iefimerida.gr:
Μια 17χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα σήμερα το πρωί σε λύκειο της Πάτρας μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η οικογένεια έχει άλλα δυο παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών και ζει τραγικές στιγμές καθώς η μητέρα είναι άνεργη και ο πατέρας εξαφανισμένος.

Η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε πριν από λίγο φορείς και πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια.

Είχε τρες ημέρες να φάει

Το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο της Παραλίας Πατρών, δημοσιοποίησε η φιλανθρωπική οργάνωση «Φωτεινό Αστέρι» στο facebook. Στην οργάνωση αυτή απευθύνθηκε για βοήθεια το σχολείο της 17χρονης.

Η γραμματέας της οργάνωσης «Φωτεινό Αστέρι» αποκαλύπτει ότι, όπως διαπιστώθηκε, η 17χρονη είχε τρεις μέρες να φάει,

Η διευθύντρια ήταν σοκαρισμένη όταν ήρθε, λέει η γραμματέας του συλλόγου.

«Πρόκειται για οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τη μητέρα να προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τη 17χρονη μαθήτρια και τα άλλα δύο παιδιά της» προσθέτει μιλώντας στο enikos.gr.

Μάλιστα η οργάνωση έχει δώσει στη δημοσιότητα αυτά τα τηλέφωνα για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια: 6981044800-2611122497



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου