Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ! ΕΓΚΛΗΜΑ!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο Τσίπρας δεν μπορεί να προβλέψει κανείς πού μπορεί να φτάσει εγκληματώντας κατά του λαού και της χώρας. Τώρα ετοιμάζεται να καταστρέψει το μητροπολιτικό πάρκο Γουσή για να κάνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού κατα της δημιουργίας του:
«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα...


πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια-σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή. 

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσός. 

Είναι επίσης λυπηρό να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα και αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο».

1 σχόλιο:

  1. Αίσχος! Το γήπεδο του Παναθηναϊκού έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια στο Βοτανικό και να παραμείνει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή