Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ Η κα ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ!!!

Την αναδημοσιεύουμε όμως για να διαπιστώσετε με ντοκουμέντα ποια είναι πολιτική προστυχιά της κυρίας Καφαντάρη η οποία εξελέγη για να προστατέψει τον λαό και την περιουσία του από το ξεπούλημα και σήμερα η ίδια και η κυβέρνησή της ξέχασαν όσα έλεγαν υπέρ του λαού και της Πατρίδας, για να τα ξεπουλήσουν όλα!
Αρκεί που η κα Καφαντάρη τρώωωει καλαααά!!!
Ιδού τποια ήταν η ανακοίνωση της κας Καφαντάρη την οποία είχε δημοσιεύσει και η εφημερίδα μας:

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013
ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: "ΟΠΩΣ Η ΛΗΜΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ"
Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την πώληση, με τη μέθοδο...

sale and lease back, των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων της ΔΟΥ Χολαργού, μαζί με άλλα 27 ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου!!! Εμείς από τον περασμένο Μάϊο γράφαμε για το προγραμματισμένο ξήλωμα της ΔΟΥ Χολαργού και την μεταφορά της στου...διαόλου τη μάνα. Γράφαμε λοιπόν ότι "σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, βάζει λουκέτο και το κατάστημα της ΔΟY Χολαργού! Στο τάκα-τάκα οι εντολοδόχοι της τρόικας, η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς, εκτελεί στην εντέλεια το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος και καταργεί την μία μετά την άλλη τις κατά τόπους ΔΟΥ. Και συνεχίζαμε ως εξής: "Ήδη οι τροϊκανοί-εντολοδόχοι τους - δοσίλογοι, έχουν προβλέψει για την μετακίνηση-εγκατάσταση όλων των προαναφερθέντων ΔΟΥ. Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Ν. Ψυχικό μετακομίζουν για να συστεγαστούν στο κτήριο του ALEX PAK στην Παλλήνη, (επιχείρηση η οποία πρόσφατα έβαλε λουκέτο). Πάνω από 200.000 κάτοικοι θα εξυπηρετούνται από μία ΔΟΥ"

Σήμερα λοιπόν η ΔΟΥ Χολαργού βγαίνει στο σφυρί! Και αν πωληθεί μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Τυχεροί θα είναι οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες και λοιποί εάν παραμείνουν στο ίδιο κτήριο και πληρώνουν ενοίκιο! Εκεί φτάσαμε. 
Στο μεταξύ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη χαρακτήρισε "τερατώδη" την πώληση του κτηρίου της ΔΟΥ Χολαργού και επεσήμανε ότι "δεν αποφεύχθηκε αυτό που με ερώτησή μας σαν ΣΥΡΙΖΑ είχαμε έγκαιρα επισημάνει".
"Η εκποίηση αυτή είναι κυριολεκτικά τερατώδης, σε μια εποχή που ζητείται από τον ελληνικό λαό να προσαρμοστεί σε άγριες περικοπές και διαρκής - δήθεν – μέριμνα της δικομματικής κυβέρνησης είναι η εξοικονόμηση πόρων¨", υπογραμμίζει η κ. Καφαντάρη και συνεχίζει: "Μέχρι σήμερα, οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες δεν πλήρωναν τίποτα για τις συγκεκριμένες κτιριακές εγκαταστάσεις. Από εδώ και πέρα, και αφού το ευτελές αντίτιμο της πώλησης μεταφερθεί αυτόματα στον ειδικό λογαριασμό για τους δανειστές, το Δημόσιο καλείται να πληρώνει κλειστό και εγγυημένο ενοίκιο για τα επόμενα 20 χρόνια, ενοίκιο που μάλιστα αθροιστικά θα είναι υπερδιπλάσιο από το αντίτιμο που το κράτος έλαβε με την πώληση". Βέβαια κανείς δεν μας εγγυάται κ. Καφαντάρη ότι η εφορία Χολαργού θα παραμείνει στο υπάρχον κτήριο. Εμείς επιμένουμε ότι με τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις εφοριών η ΔΟΥ Χολαργού θα πάει στου...διαόλου την μάνα! 
Η κ. Καφαντάρη με την οποία επικοινωνήσαμε, συμφώνησε απόλυτα: "Εδώ η Λήμνος δεν έχει πλέον εφορία και οι κάτοικοι θα μετακινούνται στην Μυτιλήνη. Μπορεί λοιπόν η εφορία Χολαργού να πάει σε άλλη περιοχή'! 
Είναι ξεκάθαρο", υπογραμμίζει η Χαρά Καφαντάρη, "ότι η μόνη λέξη που ταιριάζει στη διαδικασία είναι ξεπούλημα και μάλιστα χωρίς το παραμικρό πρόσχημα. Είναι επιτακτική η ανάγκη η ξέφρενη αυτή πολιτική της εκποίησης να διακοπεί και να αντικατασταθεί από μια αναπτυξιακή πολιτική εστιασμένη στις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού. Είναι δε ακόμα πιο ξεκάθαρο πλέον, πως μια τέτοια πολιτική μόνο μια κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να εφαρμόσει", καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι το άνευ προηγουμένου ξεπούλημα των 28  κτηρίων του δημοσίου θα αποφέρει στο κράτος 261 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πάνε φυτευτά στους δανειστές για την αποπληρωμή του χρέους με την ρητή δέσμευση της χώρας μας να αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και ασφάλισης και των 28 κτηρίων! Το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώνει 30.000.000 ευρώ ετήσιο μίσθωμα στους ιδιώτες για 20 χρόνια. Τουτέστιν σε 20 χρόνια θα έχουμε πληρώσει 600 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα έχουμε πουλήσει τα 28 κτήρια μόνο 261 εκατομμύρια ευρώ!!! Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται! Αυτά τα εγκληματικά όμως τα υπογράφει ο Στουρνάρας και ο Σταϊκούρας και μετά μιλάνε για ανάπτυξη!  
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

4 σχόλια:

  1. Να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ - ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι έχουν μιλήσει μαζί της, έχουν σχηματίσει συγκεκριμένη γνώμη για τον χαρακτήρα της, το μορφωτικό επίπεδο, την αντιληπτικότητά της!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή