Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΤΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΕΝΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ "ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΟΙΚΙΑ! ΚΑΙ Η ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος μέχρι να γίνει πρωθυπουργός της χώρας ήταν αντίθετος στο ξεπούλημα των ελληνικών ακινήτων μέσω ΤΑΙΠΕΔ, ήταν εγκάρδιος με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που αγόρασε κοψοχρονιά 14 ακίνητα του δημοσίου τα οποία αμέσως τα νοίκιασε στο ελληνικό....
δημόσιο εισπράττοντας ετησίως 14 εκατ. ευρώ και έχοντας υπογράψει μισθωτήριο μέχρι το 2034. Μπορεί τα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν την Grivalia ως τον μεγαλύτερο επενδυτή της νοτιανατολικής Ευρώπης στον χώρο των ακινήτων, αλλά από τα στοιχεία της εταιρείας βλέπουμε ότι τις μεγάλες “επενδύσεις” τις έχει μόνο στην Ελλάδα με 80 ακίνητα εκ των οποίων τα 14 είναι πρώην δημόσια κτήρια συνολικής αξίας 734 εκατ. ευρώ, ενώ στη Ρουμανία έχει 3 με συνολική αξία 73,6 εκατ. ευρώ και στην Σερβία μόλις 2 αξίας 13 εκατ. ευρώ. 
Η εν λόγω εταιρεία είναι ο ιδιοκτήτης από το 2014 των κτιρίων που στεγάζουν τις παρακάτω δημόσιες υπηρεσίες:
Το Υπουργείο Παιδείας -Μαρούσι.

Το Γενικό Χημείο του Κράτους -Αθήνα.
Το Υπουργείο Υγείας και Αλληλεγγύης-Μαρούσι.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης-Λεωφόρο Μεσογείων.
Το Αρχηγείο της Αστυνομίας Αθηνών-Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Τη ΔΟΥ Χολαργού.
Τη ΙΘ ΔΟΥ Αθηνών.
Τη Β΄ΔΟΥ Χαλκίδας.
Τη Β’ ΔΟΥ Κορίνθου.
Τη ΙΖ΄ ΔΟΥ Αθηνών.
Την Α’ ΔΟΥ Αθηνών.
Την ΔΟΥ Ξάνθης και το Χημείο Ξάνθης.
Το Αρχηγείο της Αστυνομίας Σερρών.
Το Τμήμα Αλλοδαπών Αττικής-Ταύρο.


Όλα τα παραπάνω ακίνητα που πουλήθηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις το 2014 και νοικιάστηκαν στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες μέχρι το 2034 θα αποδώσουν την Grivalia-Eurobank-Fairfax 281,112,000 ευρώ, ενοίκια τα οποία θα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για τις δημόσιες υπηρεσίες τους. Ακίνητα που ήταν δημόσια περιουσία από τους φόρους δεκαετιών των Ελλήνων φορολογουμένων ξεπουλήθηκαν για να ενοικιαστούν από.... τους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους. 
Σε ακίνητο της εν λόγω εταιρείας στεγάζεται αντί ετησίου ενοικίου 100,440 ευρώ το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Αιγινήτειο, Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων στα Ιλίσια. Τα υπόλοιπα ακίνητα στην πλειοψηφία τους ως ενοικιαστής είναι η ίδια η Fairfax αφού τα μισθώνουν η Eurobank της Fairfax και η Praktiker της Fairfax.

1 σχόλιο:

  1. Να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είναι μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων, λαθρόφιλων και αφελληνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή