Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΔΗΓΩΝ! ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ, ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Αναρωτιέται κανείς γιατί υπάρχουν οι διαγραμμίσεις στους δρόμους; Για να τις γράφουν στα παλιά τους παπούτσια οι οδηγοί των οχημάτων και να ...
παρκάρουν όπου νά'ναι; Αν στο σημείο που βλέπετε γίνει κάποιο ατύχημα με θύμα ποδηλάτη θα ευθύνονται αυτά τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν σταθμεύσει του...καλού καιρού πάνω στον ποδηλατόδρομο! Κρίμα, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Πρέπει ή δεν πρέπει να φάνε κλήση; 
Το σημείο όπου γίνεται η παρανομία είναι στην οδό Νευροκοπίου στου Παπάγου. Μιλάμε για τα σταθευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου και υπάρχει ποδηλατόδρομος διαγραμμισμένος! Δείτε πόσο.... νοιαζόμαστε για τον συμπολίτη μας! 

23 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή φωτογραφίζεται και θα υποστηρίξει οτι η δημοτική αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα ή κάτι ανάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καθημερινή βάση... Ποδηλάτης είμαι... Κράτος ανύπαρκτο σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα; Επειδή του ήρθε κάποιου να πάρει μια ταβανόβουρτσα και κίτρινη μπογιά και άρχισε να κάνει γραμμές στον δρόμο, χωρίς καμία μελέτη, χωρίς καμία νομιμοποίηση, εμείς θα βάλουμε τα αυτοκίνητά μας στο πεζοδρόμιο;
      Κύριοι αυτοί δεν είναι ποδηλατόδρομοι, αυτά είναι βλακείες κάποιων που θέλουν τσαπατσούλικα να μπαλώσουν προεκλογικές δεσμεύσεις. Αυτό είναι!

      Διαγραφή
    2. Προχειροδουλειές σε δουλειά να βρισκόμαστε και να παίρνουν προμήθειες από εργολάβους.

      Διαγραφή
  3. Και οι ποδηλάτες έχουν κακή οδηγική νοοτροπία.Όπως οδηγούν τα ΙΧ τους,έτσι συμπεριφέρονται και ως ποδηλάτες.Βρίζουν και χειρονομούν σαν λιμενεργάτες.Παραβιάζουν τα κόκκινα φανάρια και τα στοπ στα στενάκια για να μημ κόβουν την φόρα που έχουν,αλλά απαιτούν οι άλλοι να τους σέβονται και να προσέχουν τις παρανομίες που κάνουν στην άσφαλτο και την παραβίαση του κ.ο.κ. που κάμουν συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό πρέπει να παρκάρουμε έτσι να τους τιμωρήσουμε, εε;; ΠΟΣΟ Ελληναρας σκέφτεσαι τελικά; ξεπεράσες και το μέσο όρο.

      Διαγραφή
    2. Άμα θες ποδήλατο να πας στην Ολλανδία. Εδώ δεν σε παίρνει. Οι δρόμοι της Αθήνας είναι για αυτοκίνητα. Άντε που γίνατε όλοι οικολόγοι.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου ποδηλάτη John Nottingham, ή δεν διάβασες καλά ή, δεν ξέρεις να διαβάζεις. Σε καμμιά περίπτωση δεν επικροτώ ότι παρκάρουν ΙΧ σε ποδηλατοδρόμους. Είναι σαφώς καταδικαστέα πράξη να παρκάρεις στους ελάχιστους ποδηλατοδρόμους της πόλης. Αυτό που είπα ήταν ξεκάθαρο, ότι δηλαδή ΚΑΙ οι ποδηλάτες δεν έχουν καλή συμπεριφορά στους δρόμους και αν είσαι ποδηλάτης, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι λέω...

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε Ελληναρα, δέν είμαι σαν εσένα πού παίρνεις αμάξι να πάς στο περίπτερο... Οικολογικα σκεφτόμαστε, όποιοι καλύπτουν ποδηλατοδρόμους θα φωτογραφίζονται και θ αναλάμβανει η τροχαία τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    5. Τί εννοείς ρε γραφικε δε με παίρνει;; Θες να δεις το αμάξι σου χαραγμένο;; Ξαναπαρκαρε εκεί που έχει σήμανση για ποδήλατα

      Διαγραφή
    6. Οι δρόμοι του μπουρδέλου όπου ζεις είναι μόνο γι αυτοκίνητα... Φτωχε Ελληναρα, εκατο χρόνια πίσω,ο,τί αξιζεις παίρνεις..

      Διαγραφή
  4. Τους ποδηλατόδρομους δεν τους χρησιμοποιούν οι ποδηλάτες. Χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια και σχεδόν πσντα μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ τι κάνεις,bikespotting κάθε μέρα;;... Ότι φέρεσαι χειρότερα και σ αυτούς πού έχουν δίκυκλα, καπνίζεις, μιλάς στο τηλ.παραβιαζεις όρια και στοπ, ευσυνειδητε οδηγε;;

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, μαλλον εισαι ανημέρωτος η δεν εχεις δει ποτε ποδηλατοδρομο.

      Διαγραφή
  5. Αυτό εννοούσαν οι σχολιαστές για την κακή συμπεριφορά ορισμένων ποδηλατών..."χαράζουν αμάξια" αν κάτι ελάχιστο τους ενοχλεί. Και μετά ρε στόκο λές τους άλλους "ελληναράδες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή είναι η συνείδηδη των "οικολόγων" και "οικολόγριων". Άμα δω λέει αυτοκίνητο σε ποδηλατόδρομο θα το "χαράξω". Ουστ ρε κωλόβλαχε άντε στα γκράβαρα να καβαλάς τη γαιδούρα που θέλεις και ποδήλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, οι περισσότεροι ποδηλάτες είναι απαράδεκτοι.

      Διαγραφή
    2. Το ποδήλατο θέλει υπευθυνότητα. Αν δεν ξέρεις να το καβαλάς μην το καβαλάς. Είναι κάποιοι, όχι όλοι ευτυχώς, που κινούνται στην μέση του δρόμου και σε πάνε με 5χλμ μόνο και μόνο για να σε εκνευρίσουν και πολλοί από αυτούς φασκελώνουν και από πάνω βρίζοντας τους άλλους οδηγούς, ακόμα και αυτούς που υπομονετικά τους αφήνουν να κάνουν τα δικά τους. Είπαμε, έχουν τα ίδια δικαιώματα στον δρόμο, έχουν όμως και υποχρεώσεις που δεν τις σέβονται και κάποιοι πρέπει να τους πουν ότι οι δρόμοι δεν τους ανήκουν αποκλειστικά. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο ποδηλάτης που απειλούσε να χαράζει αυτοκίνητα στους δρόμους.
      Είναι ντροπή να κάνει τέτοια πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Ένας παπάρας είναι που το παίζει οικολόγριος και απειλεί με "χάραγμα" τα αυτοκίνητα. Οι ποδηλάτες με πραγματική οικολογική συνείδηση σέβονται τους οδηγούς για να παίρνουν σεβασμό και οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚ, ΤΑ ΣΤΟΠ, ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
    5. το ποιος είναι ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ, φαινεται από τα μνημονια που τσιμπας κάθε χρονο....ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ θελει ο κωλος σου, νεοελληνα με μερσεντές, μπουζούκια και ρολεξ

      Διαγραφή
  7. Δεκάδες άχρηστα μηνύματα για τα ποδήλατα . Ποιός θα γράψει δυό λόγια ανθρωπιάς και συμπόνοιας για τον Βαγγέλη Παπαστάμο που χάθηκε εχθές ; Τον άλλο Βαγγέλη στην Σερίφου που έφυγε και αυτός ........ Για το νέο παιδί 18 χρονών που δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή . Στην ΜΝΗΜΗ του Κωνσταντίνου , του Μάρκου . του Κώστα , του Βάσου και πολλών άλλων που χάθηκαν άδικα δίπλα στον υποσταθμό της ΔΕΗΣ Σερίφου και Θεμιστοκλέους ΖΗΤΟΥΜΕ την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του Υποσταθμού και υπογειοποίησης του σε ασφαλές σημείο . 30 χρόνια μας τρώει τα σωθικά μας και κανείς δεν νιώθει την ανάγκη να ασχοληθεί μαζί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα, μενω απέναντι από υποσταθμο στην ΕΥΤΕΡΠΗΣ...ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

      Διαγραφή