Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! 17ΧΡΟΝΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η...ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ!

Ένας έφηβος από την Ινδία σόκαρε γονείς, συγγενείς και φίλους καθώς την ώρα που γινόταν η κηδεία του...αυτός ξύπνησε.

Ο λόγος...

για τον 17χρονο Kumar Marewad από το μικρό χωρίο Managuindi ο οποίος τον περασμένο μήνα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτο σκυλί και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε και την περασμένη εβδομάδα και οι θεράποντες ιατροί τοποθέτησαν το παιδί σε μηχανική υποστήριξη καθώς η λοίμωξη είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα του. Λίγες μέρες αργότερα αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν και όταν σταμάτησε να αναπνέει παρέδωσαν το πτώμα του στην οικογένεια.
«Αποφασίσαμε να τον πάμε στο σπίτι μας όταν οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν πολύ μικρές όταν θα αποσυνέδεαν τη μηχανική υποστήριξη» δήλωσε ένας από τους συγγενείς του στους Times of India.
Είχε υψηλό πυρετό και η λοίμωξη εξαπλώθηκε σε όλο του το σώμα. Έτσι, μόλις έβγαλαν τη μηχανική υποστήριξη, ο 17χρονος σταμάτησε να αναπνέει.
Οι γονείς του συμπέραναν ότι πέθανε και έτσι ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου όμως, από το χωριό όπου θα γινόταν η κηδεία του, ο 17χρονος άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε συμπτώματα υπέρπνοιας.
Έτσι επέστρεψε πίσω στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε. «Υποψιαζόμαστε πως πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, λοίμωξη που προκλήθηκε από το δάγκωμα του σκύλου» εξήγησε ένας από τους γιατρούς.
Περιπτώσεις ανθρώπων που ξύπνησαν πριν από την κηδεία τους είναι σπάνιες, αλλά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου