Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ"! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της...


δημοσιότητας για την δολοφονία του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί στη Καστοριά, από 30χρονο ειδικό φρουρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο νεαρός αστυνομικός (ο οποίος να σημειώσουμε πως το 2014 είχε βραβευτεί από την Πολιτεία επειδή είχε πυροβολήσει και συλλάβει τον Μαζιώτη), υποστήριξε στην ομολογία του ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον ταξιτζή αλλά να τον ληστέψει.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ
«Όταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν».

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» συνάδελφοί του αναφέρουν πως δεν είχαν ακούσει να έχει οικονομικά προβλήματα.

«Είχε έρθει από την Αθήνα παρασημοφορημένος μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Φερόταν λίγο περίεργα και είχε κάποιες μικρές προστριβές με μερικούς συναδέλφους του. Πριν πάει στην ΟΠΚΕ είχε περάσει για λίγο και από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς. Είναι παντρεμένος και δεν είχαμε ακούσει ποτέ ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα», δήλωσαν.

Να αναφέρουμε τέλος, πως όταν ο 30χρονος ειδικός φρουρός πληροφορήθηκε από συναδέλφους του πως βρέθηκε δολοφονημένος ταξιτζής κοντά στο χωράφι του πατέρα του,  έκλεισε το τηλέφωνο και πήγε στην περιοχή. Με ψυχραιμία ρωτούσε τι έχει συμβεί, ωστόσο, το 45άρι πιστόλι του τον πρόδωσε, καθώς ήταν ο μόνος στην περιοχή με τέτοιο όπλο.
Τραγική ειρωνία; Mε το 45αρι που αφαίρεσε την ζωή του οδηγού ταξί, ο νεαρός αστυνομικός είχε πυροβολήσει και τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι.

ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ
Παρά την ομολογία του 30χρονου ειδικού φρουρού, η αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει πειστεί, καθώς τα κενά στα οποία έχει πέσει αλλά και οι αντιφάσεις είναι πολλές.

Παρόλο που ο αστυνομικός ισχυρίζεται πως όλα τα έκανε για  να ληστέψει τον 52χρονο οδηγό, γεννά πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι δεν πήρε από το θύμα ούτε τα χρήματά του, ούτε το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα, δεν θα επέλεγε να οδηγήσει το θύμα του στην συγκεκριμένη τοποθεσία, που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ τέλος, δεν θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο όπλο.
http://www.star.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου