Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ"! "ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ολλανδία και τις … «χαρούλες» των Ελληνικών ΜΜΕ για τους Ολλανδούς «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»:


Οποιος έχει μελετήσει το τι  γίνεται επί χρόνια στα Οργανα της ΕΕ δεν θα ήταν  και τόσο… 


(χαζο)χαρούμενος  μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ολλανδία  αφού  θα έχει δει ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  στην οποία  οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» (Ολλανδοί και Γερμανοί) να μην πρωτοστατούν με λύσσα  υπέρ της Τουρκίας . Ο λόγος είναι τα «ψηφαλάκια» : 400.000 Τούρκοι στην Ολλανδία  και άλλα  3 εκ. Τούρκοι στην Γερμανία. Και μωρά παιδιά καταλαβαίνουν, λοιπόν,  γιατί είχαν «άνοδο» οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στην Ολλανδία  μετά το επεισόδιο με την Τουρκία, και  να μην εκπλαγεί κανείς αν συμβεί το ίδιο και με τους «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» της Γερμανίας στις εκλογές που έρχονται  αφού  είναι γεμάτοι από  στελέχη και βουλευτές Τουρκικής καταγωγής  όπως  π.χ. τον  Μουτλού, την  Εκίν  Ντελιγκιόζ κλπ, ενώ συμπροεδρεύει ο (επίσης Τουρκικής καταγωγής  και τέως ευρωβουλευτής) Τζεμ Οζντεμίρ, που διακρίθηκε  στην Ευρωβουλή για την σταθερή στήριξή του και στην Τουρκία και στο ψευδοκράτος των κατεχομένων της Κύπρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου