Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ! ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΥΓΑΝΕ ΕΞΩ!"! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Ακούστε και φρίξτε με τον πολιτικό απατεώνα Καμμένο. Πάσχιζε να...

πείσει τον λαό και τον έπεισε γιατόέλεγε αλήθειες τις οποίες όμως μετά τις έβαλε στο χρονοντούλαπο για να θάψει περισσότερο από όλους τους προηγούμενους τον λαό! Δείτε τι έλεγε στη ΔΕΘ το 2012 ο πολιτικός απατεώνας: 
12/09/2012 ΔΕΘ - Το Μνηµόνιο φορτώνει στον Ελληνικό Λαό τις Ζηµίες των Τραπεζών που Ανακεφαλαιοποιούνται µε Χρήµατα των Φορολογουµένων Το Τραπεζικό Σύστηµα έλαβε µέχρι σήµερα εγγυήσεις του Ελληνικού Δηµοσίου 203 ΔΙΣ, µε Οµόλογα του Ελληνικού Δηµοσίου, µε τα οποία οι Τράπεζες χρηµατοδοτούνται από την ΕΚΤ. 
Τα πρώτα 28 ΔΙΣ το 2008, µε το πακέτο Αλογοσκούφη, και τα υπόλοιπα 175 ΔΙΣ από τις Κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήµου. Και εντός του προσεχούς Οκτωβρίου, οι Τράπεζες θα λάβουν ακόµη 25 ΔΙΣ εγγυήσεων, από την επόµενη δόση των 31 ΔΙΣ του EFSF. Οι Τράπεζες είχαν τη νοµοθετική υποχρέωση να χρησιµοποιούν τη ρευστότητα που αντλούν από την ΕΚΤ µε τις εγγυήσεις του Δηµοσίου, αποκλειστικά για τη χορήγηση Στεγαστικών Δανείων και για τη χρηµατοδότηση των Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων, τουλάχιστον για το ποσό των 93 ΔΙΣ. 
Τα 93 όµως αυτά ΔΙΣ, όχι µόνο δεν διατέθηκαν στην αγορά και την πραγµατική οικονοµία, αλλά, αντιθέτως, χρησιµοποιήθηκαν παράνοµα, για να φυγαδευτούν στο εξωτερικό τα 90 ΔΙΣ των καταθέσεων που σήµερα λείπουν από το εγχώριο Τραπεζικό Σύστηµα. Τα υπόλοιπα 110 ΔΙΣ χρησιµοποιήθηκαν για την αγορά Ελληνικών Οµολόγων, και µάλιστα κατά προτεραιότητα από τις ξένες τράπεζες που τα κατείχαν πριν το PSI, προκειµένου αυτά να ξεφορτωθούν στα Ασφαλιστικά Ταµεία, στα χέρια των οποίων στη συνέχεια κουρεύτηκαν. 
Για το σοβαρότατο αυτό ζήτηµα εκκρεµούν : § Ερώτηση µε ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονοµικών από Βουλευτή της ΝΔ και κορυφαίο Υπουργό της Κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και § Ποινική Δικογραφία στον Οικονοµικό Εισαγγελέα κύριο ΠΕΠΟΝΗ, κατόπιν Μηνυτήριου Αναφοράς Πολιτών. 
Με την εγκληµατική αυτή πολιτική του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήµατος, υπό την κάλυψη των Κυβερνήσεων και µε τις οδηγίες της ΤΡΟΪΚΑ, τα 203 ΔΙΣ των εγγυήσεων του Δηµοσίου που ρευστοποιήθηκαν στην ΕΚΤ, αντί να πέσουν στην αγορά για τη στήριξη της Πραγµατικής Οικονοµίας, χρησιµοποιήθηκαν από τις ίδιες τις τράπεζες, για να καλύψουν δικά τους κεφαλαιακά ανοίγµατα και ελλείµµατα ρευστότητας. 
Σήµερα οι Ελληνικές Τράπεζες που διαθέτουν συνολική κεφαλαιοποίηση µόλις 2 ΔΙΣ, αδυνατούν να επιστρέψουν τα 203 ΔΙΣ ευρώ στην ΕΚΤ. Έτσι, το σύνολο των 203 ΔΙΣ, αναγκάζεται ήδη να το αποπληρώνει στην ΕΚΤ το Ελληνικό Δηµόσιο, δηλαδή οι Έλληνες Φορολογούµενοι, αυξάνοντας ισόποσα το Δηµόσιο Χρέος. 
Το Μνηµόνιο επέτρεψε στο εγχώριο Τραπεζικό Σύστηµα να προβεί σε µία Άτυπη Ανακεφαλαιοποίηση µε χρήµατα των Φορολογουµένων Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Τραπεζικό Σύστηµα και η ΤτΕ, είναι οι θερµότεροι υποστηρικτές του Μνηµονίου.

1 σχόλιο: