Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ! ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ!!!

Αντιμέτωπη με το κακούργημα της παιδοκτονίας είναι η 22χρονη σπουδάστρια που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στο ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη...

Η δικογραφία της 22χρονης διαβιβάστηκε χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα καθώς η κατηγορούμενη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική . 

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη της.

Η νεαρή σπουδάστρια ΙΕΚ ομολόγησε χθες την πράξη της στους αστυνομικούς λέγοντας ότι πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες της ίδιας και άλλων κατοίκων στην πολυκατοικία, η 22χρονη υποστήριξε ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που την κρατούσε κρυφή από όλους, ακόμη και από τον πατέρα του βρέφους.

Όταν το βράδυ της περασμένη Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη της, πανικοβλήθηκε. Εκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνεχεία τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο. 

Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Οι δυο ιατροδικαστές Σουλτανα Μαριανου και Γιωργος Ντιλερνια που διενήργησαν τη νεκροτομή απεφάνθησαν ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12-20 ώρες μετά τη γέννηση του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η κοπέλα είναι φοιτήτρια στην Καλαμάτα και παιδί χωρισμένων γονιών. Πήγε στην Αθήνα λίγο πριν γεννήσει και χωρίς να έχει πει σε κανέναν τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου