Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: "ΚΟΒΕΙ" ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ HOT SPOTS ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ HOT SPOT ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ!

Με υπογραφές Καμμένου παρακαλώ, από την αποκάλυψη που κάνει ο Οικονομολόγος Λελιάτσος και ο δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης: 60.000 ευρώ για επισκευή αεροσκαφών που δεν μπορούν να...
συντηρηθούν και σκουριάζουν και εκατομμύρια ευρώ για τη συντήρηση των hot spots και των λαθρομεταναστών. 
παρακολουθείστε τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης-βόμβα που δίνει ο ερευνητής-οικονομολόγος στον δημοσιογράφο (Μέχρι το 9.40''). 
Δείτε το βίντεο:

http://www.eoellas.org/category/apoka...

4 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ: Στο τουρκικό οπλοστάσιο o θανάσιμος BORA – Εντός εμβέλειας ακόμα και η Αθήνα..!!!!

    Θανάσιμα όπλα πρώτου αιφνιδιαστικού πλήγματος απέκτησαν οι Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις γεγονός που μεταβάλλει άρδην την εικόνα στο πεδίο της μάχης...

    Φανταστείτε μια επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους BORA και με οπλισμένα ή drone καμικάζι εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων...

    Εντάχθηκε άρον –άρον στο οπλοστάσιο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων το τακτικό πυραυλικό συγκρότημα BORA με βεληνεκές μάχης 280χλμ ενώ οι Τούρκοι κινούνται για το BORA-2 με μεγαλύτερη ακτίνα δράσης..!!!

    «Από τη Σμύρνη στην Αθήνα η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα και η εμβέλεια του πυραύλου BORA-1 (KAAN-1) είναι 280 χιλιόμετρα» λένε οι Τούρκοι και πλέον απειλούν ανοιχτά.

    Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Κανίκλι ανακοίνωσε ότι ο τακτικός βαλλιστικός πύραυλος Bora που ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία ROKETSAN, εντάχθηκε στην δύναμη του τουρκικού στρατού.

    Η Τουρκία πλέον έγινε «βαλλιστική δύναμη»..!!!!
    Eκτός από τον «Bora»,ο οποίος καθοδηγείται προς τον στόχο του με αδρανειακό σύστημα πλοήγησης υποβοηθούμενο από δορυφορικό παγκόσμιο σύστημα προσδιορισμού θέσης (GPS / INS), με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια πλήγματος, υπάρχει και ο Yıldırım-1 με βεληνεκές 150 χλμ, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις αυτού που παρουσιάστηκαν λίγο αργότερα έχουν βεληνεκές 300 χλμ (Yıldırım-2) και 900 χλμ (Yıldırım-3) αντίστοιχα»...

    Είναι πλέον θέμα χρόνου να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα εξοπλιστικά προγράμματα τους και να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση που επιλέξουν μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία μπορεί να ξεκινήσει στοχοποιώντας κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις με το πρώτο κύμα.

    Ολα δείχνουν ότι μετά τον BORA ακολουθούν και τα υπόλοιπα βαλλιστικά συστήματα.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας, η ROKETSAN ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας έκδοσης...με μεγαλύτερη φονική εμβέλεια..!!!
    Πρόκειται για το γνωστό σύστημα που μας «απειλούσε» ο τουρκικός τύπος πριν καιρό το οποίο φτάνει στην Αθήνα απειλώντας την χώρα μας ξεκάθαρα εφόσον συστοιχίες αυτού του συστήματος τοποθετηθούν στα μικρασιατικά παράλια.

    Και τι κάναμε ως χώρα; Τίποτα απολύτως....Τ Ι Π Ο Τ Α...

    Η Άγκυρα έχει όντως πλέον την πυραυλική δύναμη να χτυπήσει την ελληνική πρωτεύουσα αλλάζοντας όλα τα αμυντικά δεδομένα και την γεωπολιτική κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών αναφέρουν έγκριτοι αμυντικοί αναλυτές.
    Από την Σμύρνη η Αθήνα απέχει περίπου 230 χιλιόμετρα ενώ η εμβέλεια του τουρκικού πυραύλου ανέρχεται στα 280 χιλιόμετρα!

    Μόνη λύση για να εξισορροπηθεί ο τουρκικός βαλλιστικός κίνδυνος είναι η αγορά των βαλλιστικών συστημάτων Iskander από τη Μόσχα ή η παραχώρηση αμερικανικών αντιμέτρων/ νέων συστημάτων.
    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..
    .... Α Μ Ε Σ Ω Σ...!!!
    ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ
    ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ "ΣΑΡΩΝΟΥΝ"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ
    ΠΟΛΕΜΟ...
    -- Παρατηρει κανεις τελευταια σε περιφερειακους δρομους και λεωφορους
    των πολεων της Μακεδονιας και της Θρακης οτι κατακλυζονται απο ομαδες τουρκων μοτοσυκλετιστων γυρω στις 15 μηχανες η καθε τουρκικη ομαδα με την εξης ιδιαιτεροτητα : τα κρανη που φορουν εχουν την τελευταια αιχμη της τεχνολογιας οσον αφορα την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ με ενσωματωμενες καμερες υψηλης τεχνολογιας που τραβουν βιντεο 360 μοιρων....!!!!
    χωρις να βγαζουν τα κρανη ακομα και οταν ξεκουραζονται(συνηθως κοντα σε υποδομες)Γεφυρες,εγκαταστασεις,δικτυα, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟ, κλπ, κλπ....!!!!
    **ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ *ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ* ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΤΡΟΠΟ.**


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΗΠΑ θα εμβαθύνουν την οικονομική συνεργασία με την Τουρκία...
    Ο τίτλος από το δημοσίευμα
    Απρίλιος 27, 2018. 20:20
    -----

    Η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίθερ Νάουερτ, δήλωσε ότι η διοίκηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σκοπεύει να εμβαθύνει την οικονομική συνεργασία με την Τουρκία.
    «Οι αμερικανικές εταιρείες δεσμεύονται στην τουρκική αγορά και οι επενδύσεις τους στην Τουρκία συνέβαλαν στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή», ανέφερε. Μάλιστα, ξεχώρισε ειδικά τη σφαίρα των αεροπορικών μεταφορών.
    Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ως παράδειγμα της συνεργασίας είναι η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας ‘Turkish Airlines’ να αγοράσει 25 αεροσκάφη τύπου Boeing 787-9 Dreamliner με τη δυνατότητα να παραγγελθούν ακόμη πέντε τέτοια αεροσκάφη και να προβεί, επίσης, σε αγορά κινητήρες της General Electric Corporation για αυτά.
    Η αξία αυτών των συμβάσεων υπερβαίνει συνολικά τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Θα βοηθήσουν στη δημιουργία πάνω από 25 χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Οι συμβάσεις αυτές υπογραμμίζουν την αναπτυσσόμενη οικονομική αλληλεπίδραση μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας», δήλωσε η Νάουερτ.
    --
    The Hellenic Information Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή