Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τη συνέντευξη από το 33.45'' μέχρι το 53.15''. Η Άννα Ασημακοπούλου απαντά σε πολύ σκληρές ερωτήσεις. Δεν διστάζει να....

απαντήσει σε όλες τις σκληρές μας ερωτήσεις και να κάνει την αυτοκριτική της και για τη ΝΔ και για τον εαυτό της. Η βουλευτής όμως της ΝΔ μιλάει και για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, αλλά αναφέρεται και στα εθνικά μας θέματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε από την προκλητικότητα της Τουρκίας. 
Η συνέντευξη της Άννας Ασημακοπούλου δόθηκε στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" η οποία προβλήθηκε από το Webradio   eoellas.org/webradio/

4 σχόλια:

  1. Όχι! Δεν θα ακούσω τους προδοτες που μου κάθονται στο σβέρκο, και θέλουν να μου κάνουν προπαγάνδα.
    Κρίμα που τους διευκολύνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ "ΕΣΚΑΣΕ" ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ?
    ---------
    ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Νέο κοινωνικό έγκλημα από τους Συριζαίους...!! Η Φωτίου βγάζει τους «Ρομά» από τους καταυλισμούς και τους μεταφέρει σε οικισμούς ΜΕΣΑ στις πόλεις...!!!

    Ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς. Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων.
    Μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανέφερε πως «ανοίγει έτσι ο δρόμος για πανελλαδική μετεγκατάσταση των Ρομά σε οργανωμένους οικισμούς».
    Ειδικά για την Άμφισσα, ο οικισμός που δημιουργείται περιλαμβάνει μονάδες υγιεινής και ατομικής καθαριότητας. Στους οικισμούς θα πραγματοποιούνται ενέργειες περιβαλλοντικής υγιεινής (απεντομώσεις, χαλικοστρώσεις κ.ά). Θα έχουν κοντέινερ που, ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού, θα διαθέτουν μπανιέρες, ντουζιέρες και υγειονομικούς χώρους. Παράλληλα, θα διαθέτουν εγκαταστάσεις για πληντύρια και στεγνωτήρια.
    Το μοντέλο οργάνωσης του οικισμού συγκροτείται σε οικιστικές ενότητες, «γειτονιές», με δημόσιο χώρο, πλατεία και εσωτερικό πάρκο. Η χωροθέτηση, ο αρχιτεκτονικός-βιοκλιματικός σχεδιασμός και η τυπολογία των οικιών, λαμβάνουν υπόψη τις αρχές του αστικού σχεδιασμού της πόλης, τα τοπικά δεδομένα και τις φυσικές ιδιαιτερότητες του οικοπέδου.
    Το ΦΕΚ για την Άμφισσα είναι πιλοτικό, καθώς εμπεριέχει όλα τα απαιτούμενα για τις χωρικές μετεγκαταστάσεις που ακολουθούν.
    Βασικός στόχος του προγράμματος, όπως τονίστηκε, είναι να στηριχθούν οι οικογένειες των Ρομά. Να πηγαίνουν όλα τα παιδιά στο σχολείο και σταδιακά να απορροφηθούν από τον αστικό ιστό....
    Από το πρόγραμμα έχουν βρεθεί 371 περιοχές που διαβιούν Ρομά, οι οποίοι υπολογίζονται 110.007 άτομα. Από αυτές τις περιοχές έχουν χαρακτηριστεί ως άκρως υποβαθμισμένες, στις οποίες ζούν 9.291 άνθρωποι.
    Για τις περιπτώσεις που η προσωρινή μετεγκατάσταση δεν είναι άμεσα εφικτή, λόγω έλλειψης διαθέσιμου και κατάλληλου χώρου, στο πλαίσιο της βελτίωσης συνθηκών διαβίωσης των Ρομά, προωθείται η εγκατάσταση προσωρινών ή κινητών μονάδων υγιεινής και ατομικής καθαριότητας, οικίσκων πολλαπλών χρήσεων, κλπ.
    -- ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑ(SPA)
    ΣΑΟΥΝΕΣ - ΧΑΜΑΜ - ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν ασχολείται με τους ελεεινούς και ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ / ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    Δεκαετίες τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ αυτά ισοπεδώνουν ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ χιλιάδων χρόνων στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε η ανθρωπότητα .
    Φονιάδες , δωσίλογοι του ΚΕΡΑΤΑ , ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ , ΠΡΟΝΟΜΙΟΎΧΟΙ με γεμάτες τσέπες από ζεστό χρήμα , ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ και προσκυνημένοι γλείφουν κατουρημένες ποδιές των ισχυρών της Γης με αντάλλαγμα την ΜΙΖΕΡΗ παρουσία τους στην Βουλή των Ελλήνων .
    Στηρίζουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βιαστές και εγκληματίες γιατί μισούν την Ελλάδα και τον Πολιτισμό της .
    Από αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ ξεκινούν ΟΛΑ τα Βρώμικα Σχέδια Διαμελισμού της Πατρίδας μας και ΟΥΔΕΙΣ έχει το θάρρος να το καταγγείλει .
    Εργατοπατέρες με εκατ. Ευρώ καταθέσεις σε ξένες τράπεζες κοροϊδεύουν τους αφελείς και τους πεινασμένους .
    Είναι η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδας .
    Ο Θεός να μας φιλάει από τους Μακελάρηδες του Παραπετάσματος .
    Εγώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους έχω ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ φίλε NAVIGATOR(πλοηγέ)καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία, ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ τους έχουμε και γραμμένους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. ΟΥΣΤ σε όλους τους..."αλληλέγγυους προοδευτικούληδες" από την Πατρίδα.

      Διαγραφή