Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ BORA ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ TO ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ DRONE-ΚΑΜΙΚΑΖΙ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ HOT SPOTS!!!

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ: Στο τουρκικό οπλοστάσιο o θανάσιμος BORA – Εντός εμβέλειας ακόμα και η Αθήνα..!!!!

Θανάσιμα όπλα πρώτου αιφνιδιαστικού πλήγματος απέκτησαν οι Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις γεγονός που μεταβάλλει άρδην την εικόνα στο πεδίο της μάχης...

Φανταστείτε μια επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους BORA και με οπλισμένα ή drone καμικάζι εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Εντάχθηκε άρον –άρον στο οπλοστάσιο των τουρκικών ενόπλων...

δυνάμεων το τακτικό πυραυλικό συγκρότημα BORA με βεληνεκές μάχης 280χλμ ενώ οι Τούρκοι κινούνται για το BORA-2 με μεγαλύτερη ακτίνα δράσης..!!!

«Από τη Σμύρνη στην Αθήνα η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα και η εμβέλεια του πυραύλου BORA-1 (KAAN-1) είναι 280 χιλιόμετρα» λένε οι Τούρκοι και πλέον απειλούν ανοιχτά.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Κανίκλι ανακοίνωσε ότι ο τακτικός βαλλιστικός πύραυλος Bora που ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία ROKETSAN, εντάχθηκε στην δύναμη του τουρκικού στρατού.

Η Τουρκία πλέον έγινε «βαλλιστική δύναμη»..!!!!
Eκτός από τον «Bora»,ο οποίος καθοδηγείται προς τον στόχο του με αδρανειακό σύστημα πλοήγησης υποβοηθούμενο από δορυφορικό παγκόσμιο σύστημα προσδιορισμού θέσης (GPS / INS), με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια πλήγματος, υπάρχει και ο Yıldırım-1 με βεληνεκές 150 χλμ, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις αυτού που παρουσιάστηκαν λίγο αργότερα έχουν βεληνεκές 300 χλμ (Yıldırım-2) και 900 χλμ (Yıldırım-3) αντίστοιχα»...

Είναι πλέον θέμα χρόνου να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα εξοπλιστικά προγράμματα τους και να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση που επιλέξουν μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία μπορεί να ξεκινήσει στοχοποιώντας κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις με το πρώτο κύμα.

Ολα δείχνουν ότι μετά τον BORA ακολουθούν και τα υπόλοιπα βαλλιστικά συστήματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας, η ROKETSAN ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας έκδοσης...με μεγαλύτερη φονική εμβέλεια..!!!
Πρόκειται για το γνωστό σύστημα που μας «απειλούσε» ο τουρκικός τύπος πριν καιρό το οποίο φτάνει στην Αθήνα απειλώντας την χώρα μας ξεκάθαρα εφόσον συστοιχίες αυτού του συστήματος τοποθετηθούν στα μικρασιατικά παράλια.

Και τι κάναμε ως χώρα; Τίποτα απολύτως....Τ Ι Π Ο Τ Α...

Η Άγκυρα έχει όντως πλέον την πυραυλική δύναμη να χτυπήσει την ελληνική πρωτεύουσα αλλάζοντας όλα τα αμυντικά δεδομένα και την γεωπολιτική κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών αναφέρουν έγκριτοι αμυντικοί αναλυτές.
Από την Σμύρνη η Αθήνα απέχει περίπου 230 χιλιόμετρα ενώ η εμβέλεια του τουρκικού πυραύλου ανέρχεται στα 280 χιλιόμετρα!

Μόνη λύση για να εξισορροπηθεί ο τουρκικός βαλλιστικός κίνδυνος είναι η αγορά των βαλλιστικών συστημάτων Iskander από τη Μόσχα ή η παραχώρηση αμερικανικών αντιμέτρων/ νέων συστημάτων.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..
.... Α Μ Ε Σ Ω Σ...!!!
ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ...!!!!
το διαβάσαμε στο hellaspress-angel.blogspot.com/2018/04/bora.html (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου