Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ!

Stergiiopoulos
Ο 32χρονος φοιτητής του ΕΑΠ αγνοοείτο εδώ και δύο ημέρες. Δυστυχώς σήμερα, Κυριακή, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της...

οικογένειάς του, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στο Μαραθώνα.
Όπως αναφέρει η «Γραμμή Ζωής Silver Alert Hellas» στη σελίδα της στο Facebook, «δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».
Stergiiopoulos
Ο άτυχος νέος που έπεσε από ύψος 12 μέτρων, εντοπίστηκε από συγγενή του που συμμετείχε στις έρευνες και άμεσα ειδοποίησε τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάσυρσης της σορού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του κλιμακίου της Ασφάλειας που έφτασε στον τόπο, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε από την Αστυνομία την ημέρα της εξαφάνισής του, σ' ένα οικόπεδο λίγο μετά το φράγμα του Μαραθώνα.

Όπως αναφέρει το «Φως στο Τούνελ», το όχημα του ήταν κλειδωμένο και μέσα του βρισκόταν το πορτοφόλι του με χρήματα και όλα τα προσωπικά του έγγραφα και το σακίδιο του.

Πού πήγε μετά και γιατί άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο αυτοκίνητο; Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, ώστε να χυθεί άπλετο φως στο θάνατο του άτυχου 32χρονου. 

«Δεν φαινόταν να τον προβληματίζει κάτι»
Λίγο πριν βρεθεί νεκρός, συμφοιτήτριά του είχε μιλήσει για τον 32χρονο και τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό.

Η φοιτήτρια Κ. Ρ. δήλωσε αναλυτικά στα Foititikanea.gr ότι: «Ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό και αξιόλογο παιδί, δραστήριο και θέτει συνεχώς στόχους για να εξελίσσεται. Απίστευτο χιούμορ, άνθρωπος που ο καθένας από εμάς θέλει για φίλο. Όσον αφορά τις σπουδές του, τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την διπλωματική εργασία του, αν και αρχικά, λέγαμε να παρουσιάσουμε μαζί, τώρα το Μάιο, για να ξεκομπλάρει ο ένας τον άλλο. Εργαζόταν σε εταιρεία αλλαντοποϊίας, αλλά εδώ και λίγο καιρό είχε σταματήσει. Από κοντά έχουμε καιρό να συναντηθούμε, λόγω της μετακόμισης μου στον Έβρο και λόγω δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο τηλέφωνο, όμως, τελευταία φορά μιλήσαμε στις 5 Απριλίου και τελευταία μηνύματα στις 12 Απριλίου. Περίμενα να πάρω κάποια αποτελέσματα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και να τον πάρω για να τον ενημερώσω. Με στηρίζει σε αυτό σε συνδυασμό με την πίεση που έχω για να παραδοθεί η διπλωματική μου... Οπότε, στέλναμε μηνύματα για να αλληλοπειραχτούμε. Σχετικά με την συμπεριφορά του ή αν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε, τελευταία, δεν φάνηκε κάτι. Όχι! Σε κάθε συνομιλία ήταν μέσα στη χαρά και μέσα στο κέφι. Μία υπερκόπωση τον ταλαιπώρησε πριν κάποιους μήνες, αλλά ξεκουράστηκε και μου είπε πως ήταν και η ευκαιρία να ασχοληθεί πιο πολύ με τη διπλωματική σε εκείνη την αναρρωτική άδεια που πήρε. Τα παραπάνω μου τα είχε αναφέρει σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε αρχές Μαρτίου..».

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου