Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ!

Δελτίο Τύπου
Παρακολουθώντας την συνέντευξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου αναφορικά με τις γαλλικές φρεγάτες τίθεται ένα μεγάλο... ερώτημα:" ποιός κυβερνάει αυτό τον τόπο;".
Δυστυχώς όταν δύο υπουργοί στο ίδιο υπουργείο δεν μπορούν να έχουν  ταύτιση απόψεων για θέματα εξοπλισμών και κάνουν την "ημέρα νύχτα" τότε σίγουρα αυτή η ανίερη συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μεγάλο πρόβλημα που την καθιστά επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό!
Το Ελληνικό Όραμα καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο να παραιτηθεί και να συνεχίσει το υποβρύχιο ψάρεμα στην
Ικαρία όπου κάνει συνήθως διακοπές!

1 σχόλιο:

 1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ---
  *Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη*
  ---

  Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.

  Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα.

  Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.
  Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).

  Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ.
  Και αν εφαρμοστεί το 2020 και η μείωση του αφορολόγητου, οπότε θα μπουν οι χαμηλές συντάξεις στη φορολόγηση, τότε η μέση καθαρή σύνταξη στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στα 450 ευρώ.

  Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Ρομπόλης θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι, βάσει επίσημων στοιχείων, το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα.

  Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.’’

  Αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη η πολιτεία, αλλά και οι δανειστές, με τους οποίους πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση, καθώς, εκτός από την οικονομική, πρέπει να κοιτάμε και την κοινωνική κανονικότητα.’’, παρατηρεί ο κ. Ρομπόλης.
  --- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ ---
  Είναι δυνατόν εμείς οι υπερήφανοι Έλληνες να έχουμε υποστεί την απόλυτη εξαθλίωση από τα μέτρα που έχουν ψηφίσει οι προδότες που κυβερνούν επί 8 χρόνια την χώρα, να ανεχόμαστε ακόμα αυτήν την απάτη των μνημονίων; Να έχουμε κάτσει στους καναπέδες και να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο στον οποίο μας καταδικάζουν οι τοκογλύφοι και τα εδώ δωσίλογα τσιράκια τους;

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ..!!!!

  ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!

  ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

  **ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ**
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή