Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΧΑΜΟΣ!

Σε αργία ενός μηνός τέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, δύο αντιδήμαρχοι και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Παπάγου -Χολαργού για υπόθεση πλαστογραφίας. Συγκεκριμένα, η ποινή επιβλήθηκε στους αντιδημάρχους....
Άννα Μαρία Τσικρικώνη και Αθανάσιο Αυγουρόπουλο καθώς και στους δημοτικούς συμβούλους Κατερίνα Φασούλη, Βασιλική Μπουφούνου και Χριστίνα Πολυκαλά, γιατί το 2013  ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου είχαν αποφασίσει την αναστολή επιβολής πειθαρχικής ποινής σε εργαζόμενο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών ο οποίος κατηγορείτο για πλαστογραφία.

Να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2013 είχε σημειωθεί εμπρησμός στην υπηρεσία Αλλοδαπών, η οποία στεγάζεται στο πρώην δημαρχείο Παπάγου, στην οδό Αναπαύσεως 90. Η εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί στις 3.57 τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το αρχείο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών του δήμου. Παράλληλα μία εβδομάδα πριν είχε σημειωθεί διάρρηξη στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού στην οδό Περικλέους, με τους δράστες να αφαιρούν σκληρό δίσκο υπολογιστή που περιείχε αποθηκευμένα αρχεία που αφορούσαν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Μάλιστα οι τότε δήμαρχος Βασίλειος Ξύδης και αντιδήμαρχος Χρήστος Δασκαλόπουλος είχαν συσχετίσει τις δύο υποθέσεις με κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων που πλαστογραφούσαν άδεις παραμονής αλλοδαπών, ορισμένες από τις οποίες βρέθηκαν στην στις υπηρεσίες του δήμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για το θέμα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες δημοτικών συμβούλων, καθώς, παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό, ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Αποστολόπουλος προτίμησε να μην ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου