Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ...ΒΛΗΜΑ; Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΣΕ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ ΤΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠOΥΛΙΝΑ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

«Ήταν δίκαιο το 1821 και έγινε πράξη το 2018» - Όλα τα ξεκαρδιστικά tweet με αφορμή την προαγωγή της ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης
Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο αιώνες από το θάνατο της Ελληνίδας ηρωίδας της Επανάστασης του 1821, ωστόσο η... μοίρα της έμελλε να μνημονευτεί για τον πιο απίστευτο λόγο στα social media του 2018.

Έπειτα από απόφαση και ΦΕΚ που φέρει την υπογραφή του Υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου, απονέμεται τιμητικά ο βαθμός του Υποναυάρχου στη...

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η οποία είχε βρει άδοξο τέλος παρά την τεράστια και ανιδιοτελή συνεισφορά της στον ελληνικό αγώνα.

Ωστόσο το γεγονός δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το ελληνικό Twitter, το οποίο, εδώ που τα λέμε, δε δυσκολεύτηκε και πολύ αυτή τη φορά. Η απόφαση Καμμένου "ανατίναξε" το Twitter σαν... τουρκική ναυαρχίδα.

Ορισμένοι χρήστες δεν το πίστευαν ότι πρόκειται για αληθινό γεγονός, αλλά για... "τρολιά", άλλοι εμφανίζονται εξοργισμένοι, οι περισσότεροι όμως αντιμετωπίζουν το γεγονός όπως πάντα με περίσσιο χιούμορ.

"Ήταν δίκαιο το 1821 και... έγινε πράξη το 2018", αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλοι δηλώνουν πως βρέθηκε η υποναύαρχος για... τις "φρεγάτες-φάντασμα" που παρέλαβε η Ελλάδα από τη Γαλλία.

Εμείς συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζουμε:



mp1
mp22
μπ2
μπ3
μπ4
μπ5
μπ6
μπ7
μπ8
μπ9
μπ10
μπ11
μπ12
μπ13
μπ14
μπ15
μπ16
μπ17
μπ18
μπ19
μπ20
μπ21
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Επικίνδυνος πολύ ο χονδρός...
    Με τέτοιες βλακείες απασχολεί τον κόσμο... αντί ο κόσμος να βγει και να τους ξεπαστρεψει, μπας και γλυτωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή