Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ, ΠΑΡΤΕ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ...ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ! ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ...ΤΟΥΡΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ!

Την ελληνική ιστορία προσπαθούν για άλλη μια φορά να παραποιήσουν αλβανοί επιστήμονες με διάφορα σενάρια που δεν ευσταθούν...

Σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες. Λένε μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των Πελασγών δηλαδή των αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Καλά καλά...ό,τι τους κατέβει στην γεμάτη από κουνουπίδι κεφάλα τους!!!
    Αυτοί τότε δεν υπήρχαν ούτε στα αρχ@δι@ των προγόνων τους. Οι αλβανοί, οι σκοπιανοί και φυσικά οι τούρκοι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...οι κόντρα μαλάκες;;; ΤΙ;;;
    ΔΕΝ τους καταγράφει η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΔΕΝ ήταν ούτε πάνω στα δένδρα, όπως οι άλλοι, ούτε και κάτω από αυτά. ΔΕΝ υπήρχαν ούτε σκόρπιοι, ούτε ως νομάδες. Ήταν Απόντες από την Ιστορία...
    Στην σημερινή Αλβανία Βασίλευε ο Πύρρος, οι τούρκοι ούτε ως φυλή Σελτζούκων δεν υπήρχαν και...όσο για τους γυφτοσκοπιανούς, εεεεε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και με τις..."κουράδες!!!"
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή