Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΛΑ.Ε. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ...". ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού
Στη συνεδρίαση στις 30/1/2018 το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από...

πρόταση του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την ιδιωτικοποίηση του Δημοτικού Οδοφωτισμού.
Έτσι παραχωρείται σε ιδιωτική εταιρεία η λειτουργία, συντήρηση και επέκταση του Δικτύου του Δημοτικού Οδοφωτισμού για την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών της πόλης, για τα επόμενα 12 χρόνια! Πιο απλά, η πλήρης διαχείριση του δικτύου μέχρι τουλάχιστον το 2030!
Αυτό σημαίνει ότι:
- Η Δημοτική Αρχή, παραχωρεί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομηθούν εξαιτίας της αναβάθμισης του συστήματος, κατευθείαν σε ιδιωτική εταιρεία.
- Η Δημοτική Αρχή παραχωρεί ένα βασικό της καθήκον, αυτό της δημόσιας ασφάλειας και της ανάδειξης των κοινόχρηστων χώρων. Μια λειτουργία που μέχρι τώρα είχε σαν κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, θα συντελείται πλέον με στόχο τη μεγιστοποίηση του κέρδους μιας ιδιωτικής εταιρίας από τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες για την ένταση και τη διάρκεια του φωτισμού.
- Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού στο μέλλον αλλά και για περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών του Δήμου, όπως η καθαριότητα, η διαχείριση των απορριμμάτων κλπ.
- Διευκολύνεται η μείωση των θέσεων εργασίας και η αντίστοιχη αρνητική επιβάρυνση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Η Δημοτική Αρχή του κ. Αποστολόπουλου συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των βασικών μνημονιακών δεσμεύσεων των παλιών και νέων κυβερνήσεων απέναντι στην Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ, με στόχο τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και την παραχώρησή του σε ιδιώτες, με ταυτόχρονη αύξηση του κόστους σε βάρος των πολιτών.
Τα βραβεία αριστείας προς την Δημοτική Αρχή δεν σημαίνουν τίποτα άλλο παρά την επιβράβευση της υποταγής στις εντολές των «θεσμών», οι οποίες υποκρύπτουν μειωμένες χρηματοδοτήσεις, μετακύλιση των υποχρεώσεων των δήμων στους πολίτες, ξεπουλήματα, απολύσεις..
Απαιτούμε:
- Να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του Δικτύου του Δημοτικού Οδοφωτισμού.
- Καμία Σύμπραξη Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
- Οι Δήμοι στην υπηρεσία του λαού.

1 σχόλιο:

  1. Οι κάτοικοι του Δήμου Παπάγου Χολαργού έχουν μέσα τους αγάπη στην Πατρίδα , στην Ελληνορθόδοξη Πίστη και τον Πολιτισμό της Ελλάδος .
    Όλοι εμείς εδώ στην Περικλέους Πολιτεία Τιμούμε τα Ιερά και Όσια του Γένους μας και δεν έχουμε καμία σχέση με την ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ των κομμουνιστών του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Πιστεύουμε στην Πατρίδα , σε Αξίες και Ιδανικά και ΜΙΣΟΥΜΕ τις ΑΠΑΞΙΕΣ και την Μαρξιστική Λογοτεχνία του δρόμου .
    ΟΛΟΙ έχουν ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ εκτός από
    τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ του ΚΚΕ / ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    Πριν λίγα χρόνια το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ [Ρουφιάνοι του Σόρος] απέλυσαν 500 εργαζόμενους από τον Ριζοσπάστη , την Τυποεκδοτική , τον 902 , το Βιβλιοπωλείο τους Σύγχρονη Εποχή και άλλες Καπιταλιστικές Επιχειρήσεις τους χωρίς να τους δώσουν ένα ευρώ αποζημίωση .
    Τους έφαγαν μισθούς , ένσημα , συντάξεις και για πολλά χρόνια τους λήστεψαν μέσα από ένα καθεστώς Γαλέρας και άγριας εκμετάλλευσης .
    Το ΚΚΕ είναι ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΌ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΙΟΥΤΑΧΗΔΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ και μισεί θανάσιμα την Πατρίδα μας .
    Καθημερινά γλείφουν Κατουρημένες Ποδιές των Ισχυρών της Γης απολαμβάνοντας καπιταλιστικούς μισθούς και συντάξεις την ώρα που ο Ελληνικός Λαός Πληρώνει καθημερινά χαράτσια και η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί την χώρα σε όλη την Επικράτεια .
    Οι κομμουνιστές είναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που γνώρισε η ανθρωπότητα .
    Ζουν στον Μεσαίωνα .
    Είναι 5.000 χρόνια π.χ και ζουν στις σπηλιές με τις αρκούδες .
    Η Ιδεολογία τους είναι γεμάτη Τρόμο , Αίμα και εκπροσωπούν το σκοτάδι .
    Ζουν με τα Ποντίκια και τους Αρουραίους στους Υπονόμους .
    Θαυμαστές του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΑΣΑΠΗ ΝΑΖΙΣΤΗ Χίτλερ υπέγραψαν μαζί με τον ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ την περίφημη Συμφωνία Φιλίας και Μη Επίθεσης Μολότωφ Ρίμπεντροπ με αποτέλεσμα να σφάξουν εκατ. αθώους Πολωνούς πολίτες .
    Τέτοια Καθάρματα δεν έχει ξαναβγάλει ο Πλανήτης Γης .
    Το Μαύρο της Ψυχής τους δεν υπάρχει στον Ουράνιο θόλο των Ανθρώπωπινων Αξιών .
    Ο Στάλιν είναι ο Μεγαλύτερος Εγκληματίας στην Παγκόσμια Ιστορία και μαζί με τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΜΑΚΕΛΑΡΗ Χίτλερ έφεραν τον ΤΡΟΜΟ σε όλη την Επικράτεια .
    Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι μια όμορφη Πολιτεία γεμάτη Ανδριάντες Μνημεία Ηρώων και Ιστορικές Αναμνήσεις και δεν έχει καμία σχέση με τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Οι Άθεοι , οι Κιοτήδες , οι Προσκυνημένοι κομμουνιστές και οι Ριψάσπιδες μας κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας μαζί με ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και Εγκληματίες .
    Θέλουν την Ελλάδα Ισλαμικό Χαλιφάτο τα Γιουσουφάκια του Ιμπραήμ Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή