Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!

Νικος Βραχιολιδης 
Tο πρωί στην κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη 30, ήρθε για συμπαράσταση και ο πρώην υπουργός ...

Ανάπτυξης και νυν πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Δεν έχασα την ευκαιρία και πάω δίπλα να τον χαιρετίσω. Του θύμισα ποιος είμαι και τον ρώτησα αμέσως ποια είναι η γνώμη του για την παρακαταθήκη που μας άφησε! 
Τι θες να πεις με ρώτησε; 
--Για τον Μανώλη εννοώ, τον Πρόεδρο της ΔΕΗ του απάντησα. Δική σου επιλογή ήταν ή κάνω λάθος, του είπα.
Δίκιο έχεις μου λέει, κουνώντας το κεφάλι του! Δεν ήταν ο μόνος. Είχα βάλει πάρα πολλούς και όλοι τους έχουν κολλήσει στις καρέκλες τους! Και όχι μόνο στην ΔΕΗ! Κανένας τους δεν έχει παραιτηθεί! Με τον Παναγιωτάκη δεν είχα καμία σχέση, ούτε καν τον ήξερα! Απλά γνώριζα ότι ήταν αριστερών πεποιθήσεων, ήταν πρώην διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ και ακόμη περισσότερο ήταν και πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ! Όλα αυτά σήμαιναν για μένα ότι θα μπορούσε να είναι ένας καλός πρόεδρος για την ΔΕΗ ! Δεν περίμενα να έβαζε την υπογραφή του για να πουληθεί ο ΑΔΜΗΕ ούτε και η ΔΕΗ! Πίστευα ότι θα παραιτηθεί! Βλέπεις, πολλοί αγαπούν την καρέκλα. Ενώ εγώ παραιτήθηκα από υπουργός παρά να πουλήσω τη ΔΕΗ! 
--Γι' αυτό το λόγο και εγώ σου έσφιξα το χέρι, αν και είμαστε αντίθετοι πολιτικά, έξω από το ξενοδοχείο Olympic Royal, την ημέρα που σταματήσαμε το συνέδριο των μετόχων της ΔΕΗ, για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, του θύμισα! 
Πέρασα στην επόμενη ερώτηση! 
--Ξέρω ότι είσαι πατριώτης, γιατί δεν συνεργάζεσαι με άλλα κόμματα πατριωτικά; Έχεις πρόβλημα να συνεργαστείς;
Κανένα απολύτως πρόβλημα! Με τον Τσίπρα πώς συνεργάστηκα; 
-- Για παράδειγμα, με τον Καρατζαφέρη του ΛΑ.Ο.Σ. 
Αστειεύεσαι μου λέει! Ψήφισε μνημόνιο!

--Να σου θυμίσω τι είχε γίνει του λέω: το πρώτο μνημόνιο είχε δύο άρθρα. Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το άρθρο εκείνο που δε θα δημιουργούσε πρόβλημα στον Ελληνικό λαό. Και σου θυμίζω επίσης ότι έφυγε από την κυβέρνηση, επειδή ακριβώς δεν ήθελε να ψηφίσει τα δυσβάστακτα για τον Ελληνικό λαό, μέτρα! Και πρότεινε στο Σαμαρά και ΓΑΠ να κάνουν το ίδιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή οι άλλοι δεν τον άκουσαν, σηκώθηκε και έφυγε από την κυβέρνηση!

Έδειξε το βλέμμα του, ότι θυμήθηκε τα γεγονότα αυτά και δεν του έμενε να πει άλλο, από την επόμενη ερώτηση που μου έκανε. 
Αυτός δεν πρότεινε τον Παπαδήμο; 
--Τον Παπαδήμιο θες να πεις του λέω, έτσι τον λέει ο Καρατζαφέρης, μετανιωμένος μετά τις βλακείες που υπέγραψε, ο δήμιος του λαού! Βλέπεις αναγνώρισε την λάθος επιλογή του, όπως και εσύ έχεις μετανιώσει για την δική σου επιλογή, του Μανώλη στη ΔΕΗ! 

Το βλέμμα του έδειξε να συμφωνεί! 
Θα μιλήσω και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και εάν είναι να συνεργαστούμε, όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα, πατριωτικά για έναν κοινό σκοπό. Τη σωτηρία της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου