Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

8 Ιουλίου 2018
Δελτίο Τύπου                                      

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ετήσιοι Αθλητικοί Αγώνες στη μνήμη του πρωτεργάτη και ιδρυτή του τμήματος στίβου του Χολαργού      Τάσου Ξένου


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουλίου 2018 οι Ετήσιοι Αθλητικοί Αγώνες στη μνήμη του Τάσου Ξένου που υπήρξε...

πρωτεργάτης και ιδρυτής του τμήματος στίβου στο Χολαργό. Η ανιδιοτελής προσφορά του Τάσου Ξένου, που ήταν η ψυχή του τμήματος μέχρι το τέλος της ζωής του, αποτελεί για όλους μας ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου - Χολαργού Κώστας Τίγκας και το στέλεχος της παράταξης και μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ Θοδωρής Γκλεζάκος συμμετείχαν στην απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες αθλητές και αθλήτριες. 

Ο κ. Τίγκας μετά την ολοκλήρωση της άψογης διοργάνωσης δήλωσε: “Συζητήσαμε εκτεταμένα για τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογο με την Πρόεδρο του ΓΑΣΧ κ. Βάνα Ξένου και τον Αντιπρόεδρο του ΓΑΣΧ και Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ιδιαίτερα επιμελημένη αυτή οργάνωση των αγώνων τόσο στην Πρόεδρο όσο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι αναμφισβήτητο ότι ο αθλητισμός λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις σύγχρονες προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι. Ως παράταξη είμαστε πάντα δίπλα τους και στηρίζουμε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου