Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Χολαργός, 6 Ιουλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ασφαλτόστρωση της οδού 17ης Νοεμβρίου

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινά η ασφαλτόστρωση της οδού 17ης Νοεμβρίου, στο  πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Παπάγου...

– Χολαργού», από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως έως τη Λεωφόρο Μεσογείων.
Για διάστημα 7 ημερών τα έργα θα εκτελούνται από τις 17:00 έως τις 22:00 και θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στα σημεία που εκτελούνται τα έργα από τις 22:00 έως τις 05:00.
Διακοπή της κυκλοφορίας της λεωφορειακής γραμμής 416, από τις 22:00 έως τις 24:00.
Οι εργασίες θα γίνουν σε 3 φάσεις.
Τα οχήματα που διέρχονται από την οδό θα ακολουθήσουν τις παρακάτω εκτροπές από τις 17:00 έως τις 05:00, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο εκτελούνται εργασίες.
Φάση 1: Οδός 17ης Νοεμβρίου από την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Σολωμού:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστοτέλους συνέχεια Καραολή & Δημητρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Φανερωμένης.
Φάση 2: Οδός 17ης Νοεμβρίου, από την οδό Σολωμού έως την οδό Εθνικής Αντιστάσεως:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστείδου, Σολωμού συνέχεια 17ης Νοεμβρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Φανερωμένης.
Φάση 3: Οδός 17ης Νοεμβρίου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την πάροδο της Λεωφόρου Μεσογείων:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστοτέλους, Εθνικής Αντιστάσεως συνέχεια 17ης Νοεμβρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Σωκράτους.
Ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων μας όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα έργα. 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
φωτό: polinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου