Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ! ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ!


NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Ένας νέος μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα Αγρινίου για τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και φωτίζει πού βρισκόταν η...

άτυχη μητέρα το κρίσιμο δίωρο που όλοι είχαν χάσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Δελτίου Ειδήσεων του STAR, ο νέος μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα Αγρινίου ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη το απόγευμα της ημέρας που πέθανε, σε περιοχή που είναι κάτω από τη λίμνη Τριχωνίδα και δεν έχει καμία σχέση με το δρομολόγιο που γνωρίζαμε ότι ακολούθησε την μοιραία ημέρα, όπως τουλάχιστον έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

Αυτό που ισχυρίζεται ο νέος μάρτυρας είναι ότι είδε το χρυσαφί αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας να περνά μπροστά από το σπίτι του με μεγάλη ταχύτητα. Η μαρτυρία του λύνει ένα μυστήριο καθώς υπήρχε ένα κενό στις ώρες. Πού ήταν δηλαδή η Ειρήνη Λαγούδη από τις δυο το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα ανήμερα των Φώτων;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή κάτω στη λίμνη Τριχωνίδα, εκεί δηλαδή που την είδε ο μάρτυρας, δεν έχει κάμερα. Την οδήγησαν κάποιοι σε εκείνο το σημείο; Γιατί βρέθηκε η Ειρήνη Λαγούδη πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της; Βάσει καταθέσεων η άτυχη μητέρα είναι βέβαιο ότι συναντήθηκε με τον σύντροφό της κι έναν ακόμα άνδρα λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητο.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και συνεχώς καταθέτουν παλιοί και νέοι μάρτυρες για να καταλήξει ο εισαγγελέας Αγρινίου αν πρόκειται για δολοφονία ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου